CineCast

Welkom

CineCast, het filmhuis van Castricum.

Het programma voor het seizoen 2017-2018 is bekend.

Filmhuis “Cinecast” biedt u een abonnement aan van 6 kwaliteitsfilms per jaar voor € 42. U kunt alleen hele abonnementen kopen voor 6 films. De films worden vertoond in de Corso Bioscoop in Castricum, op:

– zondag 11.00 uur
– maandag 20.00 uur
– dinsdag 14.00 uur
– dinsdag 18.45 uur

Op zondag en dinsdagavond is er geen pauze, tenzij Corso daar een mogelijkheid toe ziet.
Club Mariz biedt u de gelegenheid bij hen na te praten over de film met een drankje. Bij elk bezoek krijgt u een stempel als u een consumptie bestelt. De zesde consumptie wordt u dan door Club Mariz aangeboden. Een initiatief waar wij vorig jaar mee begonnen zijn. Zie de bijgesloten kaart naast uw filmkaart.

Als u een abonnement heeft voor een bepaalde dag, kunt u bij verhindering switchen naar een andere dag, mits er plaats is. Vijf minuten voor aanvang worden de overgebleven plaatsen uitgedeeld aan abonnee´s van een andere dag.

Het geld voor een abonnement wordt éénmalig automatisch geïncasseerd, een maand na inschrijving.

De films worden nog steeds uitgezocht door Jan Buijsman, Egbert Gorter, Tiny Hartsema, Harry Keiman, Jan de Nie, Nanda Ranzijn, Elly Sciarone, Anna van de Velden, Hans van de Wetering, Maria Zaleska.

Filmhuis CineCast is een stichting die geen subsidie ontvangt. Ca. 70% van de abonnementsgelden wordt gebruikt voor het vertonen van de films. Wat overblijft is nodig om de overige kosten te dekken.

Ga naar de site van CineCast