Concerten

TOONBEELD CONCERTEN

organiseert in het seizoen 2019-2020 een reeks concerten voor jong en oud. Deze concerten vinden plaats in theater Koningsduyn in Geesterhage aan de Geesterduinweg 3, 1902 CB te Castricum. De aanvangstijd is 15.00 uur.
Toegangsprijzen van de concerten zijn:


  €  15,50
cjp / 65+  €  13,50
kinderen  € 6,50
abonnement (4 concerten) €  52,50
abonnement (8 concerten) €  99,00


U kunt hier een of meer abonnementen reserveren. Dit abonnement ligt dan bij het eerste concert dat u bezoekt voor u klaar.

Monica & Manito

Wereldmuziek
22 september 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Monica & Manito


Mónica Coronado & Manito

”Melodías del Corazón “.
Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamencogitarist Manito een concertprogramma genaamd ”Melodías del Corazón “. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Op het repertoire staat zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.
Bij de concerten krijgt Monica de mensen snel op het puntje van de stoel. Zij weet haar publiek te betoveren met haar charisma. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur! Monica Coronado is geboren en opgegroeid in Barcelona. Haar ouders komen van origine uit Castilla de la Mancha. Als kind hoorde zij vaak in de auto van haar vader cassettebandjes met flamencomuziek. Toen ze 25 jaar was, is ze met haar gitaar op muzikale wereldreis gegaan In deze periode heeft aan verschillende muziekstijlen geproefd. Via Cuba, Amerika en India is ze uiteindelijk in Nederland beland. In Arnhem heeft ze lichte muziek gestudeerd. Hier woont ze dan ook al zo’n 15 jaar. De Spaanse gitaar is voor Manito een verlengstuk van zijn ziel. Hij speelt naar eigen zeggen ‘hoe de sterren staan en de wind waait’. Het spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’
Meer info www.monicacoronado.com

Het concert begint om 15:00 in concertzaal ‘Konigsduyn’ van Geesterhage, Geesterduinweg 3 in Castricum. Kaarten zijn te reserveren via www.toonbeeld.tv of tel. 0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje). Volwassenen € 15,50, 65+ € 13,50, kinderen (<12) € 6,50; consumptie (koffie, thee, limonade) in de pauze inbegrepen. .

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via onderstaande "bestelknop"

Hobbema Trio

Klassiek
20 oktober 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met het Hobbema Trio


HET HOBBEMA-TRIO

Het Hobbema-trio werd opgericht in 2004 door drie musici die daarvoor al in verschillende orkesten en ensembles samenspeelden. Het Hobbema-trio heeft zich gespecialiseerd in 18e en 19e eeuwse kamermuziek, maar schuwt niet om ook verrassend werk van recentere datum te programmeren. Het trio wordt gevormd door violist Jussi Paananen en celliste Jeanny Beerkens en pianiste Yumi Toyama.

Violist Jussi Paananen studeerde aan het conservatorium van Kuopio (Finland) bij de beroemde Oekrainse muziekpedagoog Zoja Istomina en aan het Conservatorium van Rotterdam bij Benzion Shamir. In 1996 haalde hij het Uitvoerend Musicus diploma in Finland. Verder volgde hij met zijn Finse Hekkali-strijkkwartet masterclasses bij Hagai Shaham (Israel), het Moskou trio, het Pihtipudas-quintet en het New Helsinki quartet. Inmiddels woont hij al 20 jaar in Nederland, werkt als viooldocent en treedt op met diverse ensembles en projecten. Jussi Paananen is verbonden als viooldocent aan de muziekscholen in Den helder (Triade), Castricum (Toonbeeld) en Den Burg (Artex).

Celliste Jeanny Beerkens studeerde aan het Maastrichts Conservatorium bij Frans van der Grinten en aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Elias Arizcuren. Ze was 10 jaar lid van het Hobbema strijkkwartet, trad veelvuldig op in binnen- en buitenland met het Conjunto Iberico cello-octet waarmee ze ook enkele CD´s opnam. Tegenwoordig geeft ze les aan de muziekscholen te Amstelveen en Bloemendaal en is ze lid van het Hobbema-trio. Jeanny speelde op een cello die haar ter beschikking werd gesteld door het Nationaal Instrumentenfonds. Deze cello was in opdracht van het fonds in 1995 gebouwd door Annelies Steinhauer. Nu heeft ze sinds juni 2011 een eigen cello van Annelies, ook nieuw bouw.

Pianiste Yumi Toyama begon in haar geboorteland al op 3-jarige leeftijd met pianospelen. Ze studeerde in de V.S. bij Julio Esteban aan het Peabody Conservatory of Music van de Johns Hopkins University te Baltimore. Haar Master’s degree behaalde zij in Polen in 1993 bij Regina Smendzianka en Maria Szraiber aan de F. Chopin Academy of Music in Warschau. Tijdens haar studie volgde zij masterclasses bij o.a. Samuel Sanders, Leon Fleisher, György Sándor, Victor Merzhanov en Lev Naumov. Gedurende haar studie in Polen verdiepte zij zich o.a. in de pianoliteratuur van haar gastland: van Chopin tot Szymanowski en Bacewicz. Yumi bleef tot 1999 aan de academie verbonden als pianist in de faculteit voor strijkinstrumenten. Onderwijl trad zij regelmatig op in binnen- en buitenland en won een aantal prijzen op Internationale Pianoconcoursen zoals de Chopin-prijs in de A. Radziwill International Piano Competition in Polen. Zij maakte meerdere radio- en tv-opnamen bij de Poolse Nationale omroep en bij de Duitse omroep ARD. Tegenwoordig werkt Yumi vanuit Amsterdam en treedt regelmatig op in solorecitals en als kamermusicus, zowel binnen als buiten Nederland. Zo trad zij op in Italie, Duitsland, Verenigde Staten, Japan, Polen en Tsjechi. Ze werkte meerdere jaren als pianist samen met o.a. de violist Herman Krebbers en de cellist Dmitri Ferschtman tijdens masterclasses bij de International Holland Music Sessions te Bergen. Yumi’s eerste solo-cd kwam tot stand in 2010 met werken van Scarlatti, Schumann, Chopin en Szymanowski, opgenomen in Zwitserland. Naast haar concerten helpt Yumi een nieuwe generatie pianotalenten zichzelf te ontwikkelen: enkele van haar leerlingen hebben concoursen gewonnen, waaronder de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in 2011. Recentelijk trad Yumi op in meerdere concerten in het kader van het 100-jarige bestaan van het Genootschap Nederlandse Componisten (2011). Dit gaf haar de gelegenheid om onbekende Nederlandse werken te ontdekken en toe te voegen aan haar repertoire. In hetzelfde jaar is Yumi een duo begonnen met de Russische sopraan Natalja Yakovleva. Met hun programma “Beau Soir”, met werken van Debussy en Faur, verdiepen zij zich in de Franse literatuur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via onderstaande "bestelknop"
Maria de Fatima

Fado

17 november 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Maria de Fatima

Maria de Fátima bij Toonbeeld Concert op Zondag

Vanwege eerdere succesvolle optredens staat Maria de Fatima ook dit jaar weer in theater Koningsduyn tijdens een Concert op Zondag van Toonbeeld.
Laat u meenemen naar Lissabon waar al twee eeuwen lang elke avond de Fado wordt gezongen! Luister naar muzikale verhalen over heimwee, rouw, verlangen naar een beter leven, maar ook over het vieren van het leven zelf ondanks alle tegenslagen. Prachtige gitaarklanken omlijsten een fenomenale stem, namelijk die van Maria de Fátima. Geboren in de volkswijk Boavista te Lissabon werd haar talent al vroeg ontdekt. Sinds haar negende staat zij op het podium, vanaf haar twaalfde nam zij singles, lp’s en later cd’s op, zong zij zij aan zij met Amália Rodrigues, Tony de Matos, Camané,….. Uiteraard zullen ook Amália’s klassiekers als Lágrima of Cancao do Mar niet ontbreken.
Met haar moeder Maria de Travassos trouw aan haar zijde zong zij het Portugese levenslied tijdens talrijke openbare gelegenheden. Haar repertoire bestond, behalve uit de traditionele fado’s voor een deel uit muziek die speciaal voor haar werd gecomponeerd. Zij heeft een groot aantal LP en CD opnames op haar naam staan, waarvan de eerste werd uitgebracht toen ze twaalf jaar was.
Op haar 21e koos Maria voor een vaste verblijfplaats in Nederland waar haar carriere zich verder ontwikkelde. Zij groeide uit tot een bekende fadista die in 2016 de hoogste presidentiele onderscheiding ‘Orde van Infante D.Henrique’ ontving van de Portugese president voor haar grote bijdrage aan het bekend maken van de Portugese cultuur in het buitenland en in 2011 won de zangeres de NTS Competitie Top 2000 De Covers met haar Portugese versie van ‘Zij gelooft in mij’. Maria de Fátima treedt op samen met Daniel Raposo , portugese gitaar, Hans van Gelderen, klassiek gitaar en Felix Hildenbrand, akoestische bas.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

Gloed

Nederlandstalige kleinkunst
15 december 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Gloed

Nederlandstalige kleinkunst
Gloed staat voor Nederlandstalige kleinkunst, voor een goed verhalend lied. Composities zijn veelal geschreven door Gerard Veltrop (gitarist, componist) en de arrangementen ontstaan gezamenlijk. Soms eigen teksten, maar over het algemeen gebruikmakend van de pennenvruchten van bekende en minder bekende dichters en tekstschrijvers. Ook speelt de groep enkele liedjes van componist en tekstschrijver Peter van Rooij.

Gloed Nederlandstalige kleinkunst

Uit reacties van het publiek door de jaren heen blijkt dat de kracht van Gloed schuilt in de vrolijke en tegelijkertijd intieme sfeer die zij – zonder veel opsmuk – weten te creëren. De liedjes van Gloed spreken tot de verbeelding; ze laten het publiek lachen, wegdromen en zorgen voor een feest der herkenning.

Bij een concert van Gloed kan het publiek rustig onderuit zitten, luisteren en genieten van mooie, poëtische teksten en meeslepende muziek. Balancerend tussen melancholie en kinderlijke speelsheid, ontroering en opperste vrolijkheid. Ingetogen tot zeer dynamisch. Met tussen de liedjes door ervaringen en anekdotes die te maken hebben met het ontstaan of de oorsprong van een lied.

Gloed betekent sfeer en intimiteit en is dan ook uitermate geschikt voor koffie- huiskamer- en theaterconcerten. De groep is in 2005 ontstaan en verzorgt sindsdien concerten in kleine tot middelgrote theaters, in huiskamers en kerkjes, tijdens kunst en cultuur evenementen en literaire avonden.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

Regina Albrink en .....

Klassiek
19 januari 2020 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Regina Albrink

REGINA ALBRINK - KONINGIN VAN DE PIANO - in theater Koningsduyn Voor het vierde achtereenvolgende jaar zorgt Regina Albrink voor muzikaal entertainment van topklasse. Ook dit keer bestaat het Concert op Zondag uit drie delen van elk 30 minuten; aanvang 15.00 uur. Het eerste half uur speelt Regina solo aan de vleugel en brengt daarbij onder andere werk van Chopin, één van haar favoriete componisten. Het tweede half uur treedt Regina op met Klaas Hofstra. Hij is een Nederlandse acteur die de wereld overtrekt met zijn solovoorstellingen over o.a. de schilders Rembrandt en Van Gogh. In Nederland is hij vooral bekend als de arts Dick van Lennep in de tv-serie Medisch Centrum West en als de postbode Sjoerd Bonnema in de Kameleonfilms. Samen spelen zij een voorstelling, ter gelegenheid van het Beethovenjaar 2020, gebaseerd op de brieven die Beethoven stuurde aan zijn neef (of zoon?) Karl en aan de ‘onsterfelijke geliefde’. De toneelscènes worden afgewisseld met Beethovens prachtige muziek. Muziek als troost en als verklanking van zijn strijd. U hoort o.a. delen uit de Mondscheinsonate en de Pathétique. Het laatste gedeelte wordt heel licht met gasten zoals de Russische pianiste Olga Khoziainova en zanger Siem Veld. En verder…. laat u verrassen!

REGINA ALBRINK behaalde haar solistendiploma in Amsterdam bij Danièle Dechenne, studeerde daarna 3 jaar aan de beroemde Franz Liszt Academie in Budapest bij Pál Kadosa en Ferenc Rados. Ze heeft inmiddels vele concerten en masterclasses gegeven in Europa, Noord Amerika en Azië. Zo trad ze op in de serie ‘Jonge Nederlanders’ en speelde ze met orkest verschillende keren in de Grote Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam en de Alte Oper in Frankfurt. Regina speelde ook mee in talrijke theatervoorstellingen van Alexandra Radius. Samen met de acteur Klaas Hofstra geeft ze al 15 jaar theatervoorstellingen over componisten zoals Chopin en Liszt. Eind 2017 is de nieuwste productie Beethoven vs Beethoven in première gegaan.

Regina Albrink geeft al jaren een KERSTRECITAL in Het Concertgebouw Amsterdam. Ze begon hiermee in 1991. Het concert is steevast uitverkocht dankzij interesse vanuit heel de wereld. Haar recital van 2004 werd integraal uitgezonden op deradio en werd ook uitgebracht als cd. Dat van 2008 verscheen als dvd. Een Nederlandse recensent over haar kerstrecital 2018: “Topconcert, parelend, fijnzinnig, helder en zo doorzichtig als glas, Regina is een integer musicus die de gedachte achter de geschreven noten via het hart laat spreken en daarom het publiek zo bijzonder raakt”

Voorts is zij te beluisteren op een aantal cd’s, waaronder de veelgeprezen The Best of Gottschalk, Liszt The Legend, The Many Colors of Chopin en Beethoven 5 Sonatas.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

Natasa Grujic

Klassiek
16 februari 2020 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Natasa Grujic, viool en Daan Treur, piano

Twee nieuwe sterren treden op in Theater Koningsduyn
Het zijn de jonge en zeer talentvolle violiste Natasa Grujić en de pianist Daan Treur. Op het programma staan o.a. Lj. Maric, R. Strauss, M. Ravel en G. Gershwin. Natasa Grujić is geboren in de Servische hoofdstad Belgrado en begon haar Bachelor op veertienjarige leeftijd aan de Universiteit van Belgrado. Nadat zij haar Master had afgerond kreeg Natasa een jong Talent Beurs van de Servische overheid om haar tweede Master te kunnen volgen bij Gordan Nikolić in Nederland aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Aan de Conservatoria in Nederland studeren talentvolle jonge mensen vanuit de hele wereld. Er ontstaan hechte vriendschappen tussen allerlei nationaliteiten. Er worden ensembles gevormd en treden overal op.

Daan Treur studeerde aan de School voor Jong Talent aan het Conservatorium in Den Haag bij prof. Marlies van Gent en Marcel Baudet. Vervolgde zijn studie aan het Conservatorium in Amsterdam bij prof. Mikla Baslawskaja. Hij won diverse prijzen op verschillende Nederlandse Concours, waaronder SJMN Concours, het Prinses Christina Concours en het Steinway Concours. Daan is vaste pianist bij kamermuziekfestivals in Faro (Portugal) en Montevideo (Uruguay). Geeft pianoles in Haarlem en Nieuw Vennep. Hij is hoofdvak-docent aan Escola Professional de Arte de Mirandela en Conservató de Música e Danç de Bragança (Portugal).

Zij openen met de vioolsonate “Fantazija” voor solo viool van Ljubica Marić, een van de grootste componisten uit Joegoslavië. Zij was een leerling van Josip Slavenski en Jozef Suk en vond haar inspiratie bij de Byzantijns orthodoxe kerkmuziek. Sonata Fantazija, opgedragen aan haar moeder, is een stuk wat zij schreef voor haar afstuderen. In dit vroege werk laat ze haar affiniteit met de koraalmuziek blijken.
R. Strauss (1864-1949) Sonate voor viool en piano op.18. Richard Strauss schreef zijn vioolsonate tijdens een keerpunt in zijn carrière. Hij was slechts 24 jaar oud en begon net aan zijn symfonisch gedicht Don Juan te werken. Het succes van Don Juan leidde ertoe dat Strauss zich voornamelijk concentreerde op het schrijven van symfonisch werk en later ook opera. De vioolsonate was zelfs het laatste kamermuziekwerk dat Strauss componeerde. Het is een werk wat goed laat zien wat voor wereld Strauss achter zich laat en vooral ook wat er voor hem in hert schiet ligt. De structurele en harmonische taal blikt terug op de klassieke tradities van Brahms en Schumann, maar de dramatiek en zwierigheid en grootse gebaren blikken vooruit naar het symfonische werk.
M. Ravel (1875-1937) Sonate voor viool en piano no. 2. Ravel was gefascineerd door de jazz-muziek. Hij ontmoette op een tournee door Noord-Amerika o.a. George Gershwin en bezocht de Cotton Club waar hij Duke Ellington en zijn orkest hoorde spelen. Deze fascinatie voor de jazz deelde Ravel met violiste Hélène Jourdan-Morhange, die eerde de première van zijn sonate voor viool en cello voor haar rekening nam. Ravel vroeg haar tijdens het schrijven van zijn vioolsonate G-groot vaak om advies. Zij gaf instrumentaal advies zoals alleen een violist dat zou kunnen. Zij zou waarschijnlijk de premiére van dit werk spelen, ware het niet dat reuma haar carrière abrupt ten einde bracht. De première van het werk werd gespeeld door George Enescu met Ravel zelf achter de piano.
G. Gershwin (1898-1937) arr. Heifetz. Fragmenten uit de opera “Porgy & Bess. Porgy and Bess is een soort volks-opera met door Gershwin geschreven liederen en spirituals. Jascha Heifetz was goed bevriend met Gershwin en vroeg hem om ook iets voor de viool te schrijven. Helaas stierf Gershwin voordat hij dit verzoek kon inwilligen. Heifetz compenseerde dit enigszins door zelf bewerkingen te maken van enkele werken van Gershwin. Zo bewerkte hij 3 piano preludes en ook enkele liederen uit Porgy and Bess voor viool en piano.

Daan en Natasa spelen sinds 20112 samen. Zij hebben, als duo in de afgelopen 8 jaar een divers en uitgebreid repertoire opgebouwd en samen opgetreden in Nederland, Portugal, Kroatië, Servië en Uruguay. Zij delen hun liefde voor kamermuziek en genieten van de diversiteit die verschillende componisten te bieden hebben. In dit programma nemen zij u graag mee op een historische reis door de 20e eeuw, waarbij zij de taal van de muziek spreken die ze, als musici, tot hun eigen taal maken.


Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop".

GEANNULEERD Tombaz

Een mystieke én ondeugende belevenis!


In verband met de ontwikkelingen rond het corona virus is dit concert helaas geannuleerd.
Wij hopen dit concert op een later moment opnieuw te kunnen aanbieden.

15 maart 2020 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Meral & Tombaz

Muzikaal programma:‘Cabaret Oriëntal’
Een mystieke én ondeugende belevenis!

In het programma ‘Cabaret Oriëntal’ trekt zangeres Meral met haar ensemble Tombaz een muzikale schatkist open met liedjes uit het rijke culturele verleden van Istanbul. Ondeugende teksten over dames onder invloed van drank en drugs worden afgewisseld met verhalen over escapades in de harem van de sultans en dramatische liefdesgeschiedenissen.

Door deze authentieke liederen, afgewisseld door virtuoze instrumentale nummers waant u zich in mystieke nachten van het oude Istanbul. De muziek wordt omlijst door tot de verbeelding sprekende verhalen; cabaretesk gebracht door de zangeres van het ensemble. Door de verhalen en presentatie ontstaat er een bijzondere sfeer die bij het publiek de belevenis van de muziek versterkt.
De voorstelling ademt een sfeer die zowel oriëntaals is als universeel, tekenend voor het Istanbul in de jaren ’30 van de vorige eeuw, met haar etnisch en cultureel diverse bevolking. De liedjes worden gezongen in de oorspronkelijke talen van de metropool Istanbul in die tijd; Turks, Grieks, Armeens en Ladino.

Het Tombaz ensemble
Zangeres Meral treedt op met een gezelschap van Turkse, Roemeense, Griekse en Nederlandse musici. Er wordt op zowel traditionele als klassieke instrumenten gespeeld.

Zang: Meral Ari (NL-TR)
Klarinet: Emirhan Tuga (TR)
Viool: Stijn Schmeddes (NL)
Contrabas: Gabriel Barbalau (RO)
Piano: Takis Grammatikopolous (GR)
Percussie: Alper Kekeç (TR)

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop" en via de "bestelknop".

GEANNULEERD Voorbij Mauthausen

Internationaal liedprogramma
19 april 2020 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Maja Kuijper en ensemble


VOORBIJ MAUTHAUSEN

Op 19 april 2020 is alweer het laatste Toonbeeldconcert van dit seizoen. Wij vragen uw aandacht voor een onderscheidende muziekproductie. Een heel bijzonder concert met een inhoud die mooi aansluit bij de activiteiten rondom de viering van 75 jaar bevrijding van Nederland.
De bekende Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis vormen de inspiratiebron voor deze bijzondere voorstelling. Het ensemble is voor deze viering speciaal op zoek gegaan naar liederen uit de wereldmuziek met eenzelfde thematiek. Zo is een unieke programma ontstaan met verhalen van verlies, verzet, hoop en liefde. De Mauthausen liederen worden hierin afgewisseld met o.a. Sefardische, Bosnische, Jiddische en Armeense liederen.
Het bijzondere ensemble, bestaande uit zang, cimbaal, klarinet en percussie wordt gevormd door musici met diverse culturele achtergronden. Gezamenlijk is er gezocht naar een nieuw geluid, met liefde voor de traditionele muziek maar met een hedendaagse ‘touch’. Met weemoedige samenklank én hoopgevende muziek bieden zij het publiek een moment van saamhorigheid en bezinning.

Maja Kuijper: zang. Geboren in West Friesland. Zij legde zich aanvankelijk toe op het klassieke liederenrepertoire maar heeft zich uiteindelijk gespecialiceerd in Balkanmuziek en Sefardische liederen.

Vasile Luca: cimbalom. Deze Roemeense musicus komt uit een familie van cimbalon spelers. Dit instrument wordt in Roemenie vooral gebruikt voor volks- en Romamuziek. Zijn liefde voor muziek kent geen grenzen, noch in repertoire, noch in energie.

Vincent Martig: klarinetten. Geboren in Caen, Frankrijk. In 2016 behaalde hij zijn master klarinet aan het Conservatorium te Den Haag. Hij speelt in diverse kamermuziekensembles, maar ook in klezmer en een jazz/popband.

Jacobus Thiele: percussie. Geboren in Braunschweig, Duitsland. Hij begon op zijn 11e als drummer en ontwikkelde verschillende stijlen van rock en pop tot jazz. Hij rondde in 2014 zijn opleiding aan het Conservatorium van Rotterdam af. Hij specialiseerde zich in Arabische, Braziliaanse en mixed percussie. Hij speelt met vele uiteenlopende ensembles in binnen- en buitenland. .

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop" en via de "bestelknop".