START THEATERSEIZOEN KONINGSDUYN

We kunnen er niet omheen: het einde van de zomervakantie is in zicht (jammer….). Maar dit betekent natuurlijk ook dat de start van een nieuw theaterseizoen steeds dichterbij komt (leuk!)! Tijd dus om je kaartjes te reserveren voor al die mooie voorstellingen die Theater Koningsduyn komend jaar voor je in petto heeft.

Dit jaar is er weer een ontzettend veelzijdig programma samengesteld, met dus voor ieder wat wils. Een kleine greep uit het programma van 2022/2023: o.a. Lucas van Merwijk, Lenny Kuhr, De Kleine Zeemeermin, Jochen Otten, Things about Sting!, Eddy van der Ley & Wim Kieft, De (Winter)Gruffalo, Kasper van Kooten én Dieuwertje Blok beklimmen komend jaar de Castricumse theatervloer!

Het volledige programma én de online kaartverkoop vind je op de website van Theater Koningsduyn.

AANBOD OPENINGSMAAND

18 SEPTEMBER 2022 – BALLADS: HOPE BETWEEN HEARTBEATS


‘Ballads’ vertelt het verhaal van de ballade door de eeuwen heen: één van de oudste liedgenres waarin thema’s als liefde, dood, trouw en ontrouw, geluk en verleiding worden bezongen. De ballade vormt een verbindende factor in onze maatschappij: troostend en verzoenend, juist in deze tijd waarin mensen worstelen met gevoelens en weer op zoek zijn naar de menselijke maat en wezenlijk contact met anderen: je bent niet alleen.

Het DoelenEnsemble en Neel Verdoorn Dance Projects sloegen de handen ineen voor deze weergaloos mooie muziek- en dansvoorstelling over de Ballade. Met muziek van Guillaume de Machault, Melody Gardot, Sting, Chopin e.a.

1 OKTOBER 2022 – LUCAS VAN MERWIJK DRUMS UNITED

De Internationaal befaamde topdrummer Lucas van Merwijk is al z’n hele leven bezeten van drums en reist over de hele wereld op zoek naar de oorsprong. De trommel, het oudste muziek instrument, reisde met de mens mee naar Zuid-Amerika, Azië, Noord-Amerika en Europa.

Met zijn band ‘Drums United’ brengt Van Merwijk de wereldreis van de trommel op een indrukwekkende manier naar het theater. In dit concert wordt echter niet alleen maar getrommeld! Zang, dans en virtuositeit zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met ritme en deze elementen zijn dan ook volop vertegenwoordigd. Om het spektakel compleet te maken zijn er projecties met indrukwekkende bewegende beelden die onderdeel worden van de ritmische tijdmachine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *