Cajonspelen

Mark van der Werf

5

5 lessen van een uur € 71,50

In de vijfweekse cajoncursus ga je met een groep medecursisten aan de slag op de cajon. Binnen vijf lessen leer je de basis slagtechnieken van de cajon waardoor je verschillende klanken uit het instrument kunt halen en verrassende grooves kunt spelen!

De cajon is een houten kist met een slagvlak van hout. Dit veelzijdige instrument komt oorspronkelijk uit Peru, waar het als begeleidingsinstrument wordt gebruikt voor diverse dansen. De cajon maakte inmiddels ook een succesvolle opmars binnen de popmuziek. Door de cajon op diverse punten binnen het slagvlak te bespelen, kunnen klanken van het drumstel (zoals bassdrum, snare en hihat) worden nagebootst.

Het instrument is perfect voor iedereen die wil drummen, maar geen drumstel heeft. En voor iedereen die al drumt, maar nog meer wil leren op een percussie-instrument.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Cajonspelen € 71,50
Cajonspelen € 71,50

Let op!

Dank voor uw aanmelding, wij gaan daar mee aan de slag. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging  op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om de cursus te starten.