JAN ROT: SEKS & DRUGS & ROT & ROLL
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/01/2018
20:00

Locatie
Theater Koningsduyn

Categorieën


Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes presenteert Jan Rot een spetterend vervolg op ‘Jong & Veelbelovend’, dat hem voor het lied ‘Stel dat het zou kunnen’ de Annie MG Schmidtprijs opleverde. In ‘Seks & Drugs & Rot & Roll’ zijn de jaren ‘80 aan de beurt.

Jan Rot: ‘Seks en drugs en Rock & Roll – als ik terugdenk aan de jaren tachtig is dat het eerste wat me te binnen schiet. Toen we nog jong en mooi waren, of in ieder geval op zoek naar avontuur, liefde, uitgaan. Maar als ik beter nadenk was ik vooral bezig met liedjes schrijven, zingen, platen maken. De jaren zeventig staan gegrift in mijn geheugen, maar van de jaren tachtig weet ik niets meer. Ja, ik zie nog Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso, de terugkeer van Cruyff…..’

Om lekker in de tijdsfeer te blijven heeft Jan een aantal krakers vertaald, van ‘ ‘We Are The World’ tot hits van Madonna. Allemachtig prachtig jaren tachtig!

 

In de pers :  “Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en keyboard zingt Rot de grootste hits uit de jaren tachtig in vindingrijke vertalingen.” (NRC, ****)

Toegangsprijs, 19 euro, is inclusief drankje.

Reserveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *