Kerstevenement: workshop schilderen met expo op 2e kerstdag 2019
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/12/2019
09:30 - 16:00

Locatie
Buurt en Biljartcentrum Castricum

Categorieën


Workshop Schilderen & expo 2e Kerstdag

Oproep: Wil je het ook wel eens anders doen met de Kerst? Meld je dan aan voor de workshop: Kerstschilders!

Je kunt op Zaterdag 14 december deelnemen aan een workshop schilderen. Het is voor iedereen, of je nu wel of geen ervaring hebt dat maakt niks uit. Het resultaat wordt absoluut goed want we doen het samen!

En het leuke is: het gemaakte werk wordt naderhand, op 2e kerstdag geëxposeerd in het nieuwe Buurt- en Biljart Centrum in Castricum. De opening van de expositie vindt plaats in kerstsfeer onder het genot van een drankje en een hapje en natuurlijk alle belangstellenden!

Dus……wacht niet langer en beleef dit Kerstavontuur,  meld je aan en ontmoet gelijk nieuwe mensen uit je eigen omgeving! Tot snel…………

Tip: Ken je iemand die wel iets leuks kan gebruiken in de aanloop naar de kerstdagen en op 2e kerstdag? Geef deze workshop dan cadeau of doe ’t samen!

Wanneer en Waar:  Zaterdag 14 december ‘s morgens van 9.30-12.00u. en/of ‘s middags van 13.30-16u. in het nieuwe Buurt- en Biljartcentrum op de Van Speykkade 61.

Kosten: €17,50 p.p. incl. doek en gebruik van alle beschikbare materialen, 2 consumpties tijdens de workshop en 1 drankje bij de opening van de expositie.

Aanmelden: kan t/m maandag 9 december via info@miekerozing.nl. Geef je voorkeur voor de ochtend of middag workshop aan. Heb je nog vragen bel voor meer info naar Mieke Rozing, tel: 06-10566887 of Sylvia Bakker, tel: 06-10739552 of kijk of kijk hier op de site van Mieke.

Dit kerstevenement wordt gerealiseerd in samenwerking met Gemeente Castricum, Stichting Welzijn, Bij Bakker en MiekeRozing.nl