Facebook Demo

Toonbeeld Geesterhage

5 days 8 hours ago

Wat een mooi én leuk concert is dit zeg! Het Carnaval Der Dieren van Saint-Saëns, door het Concertgebouworkest: prachtig gespeeld! Maar hoe leuk en verrassend zijn de animaties van Fiep Westendorp die meedoen in het concert! Wat ontzettend mooi uitgevoerd!

Toonbeeld Geesterhage

6 days 6 hours ago

En weer wordt er druk geklust binnen Toonbeeld! Dit keer is onze collega Peter bezig aan een kast waar onze huurcello's in kunnen worden opgeborgen. Goed bezig weer, Peter 💪🏻!

Toonbeeld Geesterhage is feeling excited.

1 week 4 days ago

Vanaf morgen start het Concertgebouworkest met het Kindermuziekfestival. De hele voorjaarsvakantie word je meegenomen door het Concertgebouw, maak je kennis met het symfonieorkest en de instrumenten die daarin meespelen én kun je genieten van fantastische muziek! Iedere dag streamt het orkest een kinderconcert of muziekfilm via Facebook, YouTube en concertgebouworkest.nl. Onder andere 'Peter en de wolf' en 'Carnaval der dieren' komen in het programma voorbij. Zo heb je ook in de vakantie toch nog je dagelijkse dosis muziek!

Toonbeeld Geesterhage

1 week 6 days ago

Eind 2020 sloot onze minimusicalgroep (onder leiding van Sanne Himmelreich en Sanne Mallant) het eerste deel van het lesjaar af met een hele leuke Jungle Book presentatie! Nu zijn ze alweer met een leuke nieuwe minimusical bezig.

We hebben nog ruimte voor een paar nieuwe minimusicaltalentjes van 6-9 jaar. Ben je ook gek op musical, zingen, acteren, dansen en presenteren? Kom dan even een proeflesje bij ons doen. Een proefles kan ook gewoon online, tijdens de online lessen die we nu geven. Neem dus vooral even contact met ons op!

Toonbeeld Geesterhage

2 weeks 4 days ago

Laptop klaar ☑️, potje thee ernaast ☑️, Zoom aangemeld ☑️ camera aan ☑️, microfoon doet het ☑️: Sanne Mallant en zangleerling Sophie zijn er klaar voor. Zingen maar!!!

Toonbeeld Geesterhage

2 weeks 6 days ago

Onze theaterklas onder leiding van Sanne Himmelreich is online aan de slag gegaan met sprookjes. De spelers hadden als opdracht om thuis een sprookje spelen. En niet zomaar een sprookje: een bliksemsnel sprookje in 3 minuten! Ze zijn hier, zoals gewoonlijk, heel creatief mee aan de slag gegaan! Hier een paar fragmenten van drie van onze theaterspelers: Carlijn, Anouk & Juliette!

Toonbeeld Geesterhage

3 weeks 11 hours ago

Begin januari stond de start van onze nieuwe workshop 'Staalwerkplaats' gepland.

Nu we de start nog eventjes uit moeten stellen, probeert docent Serge van Empelen nog even ons lasapparaat uit!

Een nieuwe beeldende activiteit onder leiding van Serge van Empelen, als samenwerking tussen Perspectief en Toonbeeld Geesterhage. Naast de praktische informatie over het lassen van staal, werken met een haakse slijper en het gebruiken van bijvoorbeeld een aambeeld gaan we met allerlei soorten staal uiteindelijk een beeld maken. Een ieder is vrij om een beeld in zijn vorm of wens te maken. Wel doorlopen we samen het artistieke proces. Allereerst maken we een schets op papier of met boetseerwas en klei om het idee samen met de leraar te kunnen bespreken en bekijken wat de cursist uiteindelijk in staal wil gaan maken en wat de mogelijkheden zijn. De cursist kan ook met zgn. “ready-mades” aan de gang. Gevonden stukken compileren en er een abstract beeld van vormen. Een combinatie van staal en andere materialen levert ook bijzonder fraaie beelden op! Of een stalen lijst maken en “hoe moeten de hoeken dan gezaagd en geslepen voordat je het gaat lassen?” We gaan ook simpelweg oefenen. Een goede las leren leggen die vast zit! Een plaat staal op een aambeeld krom leren slaan. Werken met betonijzers als draagconstructie en... hoe werk je veilig met staal en de machines?

Aanmelden en meer info via onze website
www.toonbeeld.tv/beeldend/beeldhouwen/

Toonbeeld Geesterhage

3 weeks 1 day ago

Nu er in ons eigen landje zo'n prachtig pak sneeuw is gevallen, kunnen we 'wintersporten' in eigen land: sleetje rijden, sneeuwpoppen maken, skiënd van een helling of duin af, misschien zelfs nog schaatsen. Bij thuiskomst lekker warm bij de kachel met een warme chocolademelk weer opwarmen. Het enige wat dan nog mist is het 'apres-ski gevoel'.... Daarom hier 10u aan Tiroler volksmuziek, om helemaal in wintersportsfeer te komen!

Toonbeeld Geesterhage

3 weeks 5 days ago

Helaas moeten we weer nog even wachten totdat we weer aan de slag kunnen als op onderstaande foto's: live!
Ook ons gebouw blijft tot in ieder geval 2 maart gesloten. Maar dat wil gelukkig niet zeggen dat Toonbeeld gesloten is! Er worden nog heel veel lessen gegeven.

Hier nog even een samenvatting van wat de verlenging van de lockdown voor onze lessen betekent:
- de instrumentale lessen gaan online door!
- de instrumentale groepslessen vervallen, maar we gaan er nog steeds vanuit dat die later dit seizoen kunnen worden ingehaald
- samenspelgroepen en Kids Voice vervallen
- de musical- en theaterlessen worden online gegeven
- de beeldende lessen komen te vervallen, tenzij anders besproken met de docent

Toonbeeld Geesterhage

4 weeks 9 hours ago

In actie: Fenne Hess, leerlinge van onze docent Jussi Paananen. Fenne speelt hier een stuk van Czardas van Curci en dat doet ze prachtig!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.