Facebook Demo

Toonbeeld Geesterhage

4 days 10 hours ago

Deze donderdag 24 september starten we weer met de cursus 'MUZIEK EN DANS VOOR DREUMESEN EN PEUTERS' door docent Alice Ploeg!

Muziek en dans is een bonte verzameling van muzikale beweging en spelactiviteiten voor (groot)ouder en kind tussen de 1 en 4 jaar.
Wat is er leuker dan zingen, dansen, bewegen op muziek, luisteren
naar én vooral spelen op echte muziekinstrumenten? Een ontzettend leuke manier om samen met je kindje of kleinkind spelenderwijs muziek en dans te ontdekken.

De cursus wordt gegeven op donderdagochtend en duurt 8 weken. Neem even contact met ons op om een plekje in de cursus te bemachtigen!

Toonbeeld Geesterhage

5 days 10 hours ago

Gek op comics, stripalbums of cartoons? En vind je het niet alleen leuk om ze te lezen, maar ook om ze zelf te (leren) maken? Ook dan hebben wij DE cursus voor je! Op woensdagavond van 20.00-21.30u volg je bij ons de cursus 'STRIPTEKENEN VOOR VOLWASSENEN' van onze docent Hanna Looye.

Als je geïnteresseerd bent in het maken van een beeldverhaal - zij het in de vorm van een strip van vier plaatjes, een comic, manga of een graphic novel – dan is de cursus striptekenen voor jou. De cursus bestaat uit 15 lessen van ieder 2,5 uur waarin deze facetten van striptekenen worden behandeld: karakters ontwerpen, bewegende figuren tekenen, geloofwaardige achtergronden maken, hoe een verhaal te vertellen met beelden en de compositie van een strippagina schetsen, tekenen en inkten. Natuurlijk wordt er in de lessen ook vooral heel veel getekend! Iets voor jou? Meld je dan snel even aan bij onze administratie. Ook voor een proefles neem je even contact op met de administratie.

Toonbeeld Geesterhage

1 week 1 day ago

In actie: Fenne Hess, leerlinge van onze docent Jussi Paananen. Fenne speelt hier een stuk van Czardas van Curci en dat doet ze prachtig! Hopelijk kunnen we Fenne dit seizoen ook nog een keer op een voorspeelavond horen en zien spelen!

Toonbeeld Geesterhage

1 week 2 days ago

Kennen jullie ons docententeam al? Zonder twijfel het leukste docententeam van Noord-Holland (op z'n minst!)!

We stellen ze graag nog even extra aan jullie voor met deze diepte-interviews waarin ze vertellen over hun kunstzinnige jeugd, hun ervaringen en hun eigen muzikale of creatieve voorkeuren. We hebben ook weer een aantal leuke nieuwe docenten dit seizoen. Ook zij vertellen hier snel wat meer over zichzelf.

www.toonbeeld.tv/category/even-kennismaken-met/

Toonbeeld Geesterhage

1 week 2 days ago

Met droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Howard Krol.
Vele jaren van fijne samenwerking blijven in onze herinnering.
Wij wensen zijn familie sterkte in deze dagen en ook zeker in de periode die volgt.
Directie en team van Toonbeeld Geesterhage.

Toonbeeld Geesterhage

1 week 3 days ago

We hebben inmiddels al een aantal jaar een heel fijne samenwerking met Muziekvereniging Emergo. Hun leden volgen bij ons lessen op verschillende instrumenten.
Zo zijn er de cursus De Notenkrakers en een Blazersklas en Slagwerkklas.
Volg je een van deze cursussen, dan kun je al snel meedoen in het Opstaporkest van Emergo, waar je ook je eerste concertjes gaat spelen. Van daaruit kun je door naar het Opleidingsorkest, Fanfareorkest of de Brassband.

De cursussen zijn voor kinderen én volwassenen.

Toonbeeld Geesterhage

1 week 5 days ago

Onze collega Afke Spaargaren exposeert momenteel weer met een van haar mooie werken. Het schilderij 'Herten in de tuin' is tot 11 oktober te zien in Velsen-Zuid, samen met vele andere werken van het Kunstenaars Collectief Velsen. De expositie is gratis te bezoeken.

Toonbeeld Geesterhage

2 weeks 1 day ago

Onze collega Sanne Mallant is weer terug van haar zwangerschapsverlof! Welkom terug Sanne!

Gisteren gaf ze les aan onze Kids Voice Zanggroep, Minimusicalgroep en Musicalgroep. Een fijne eerste lesdag met allemaal leuke en enthousiaste kinderen!
Er zijn nog een paar plekjes vrij in de lessen, dus meld je snel even aan als je er volgende keer ook graag bij wilt zijn!

Toonbeeld Geesterhage

2 weeks 2 days ago

Vorig jaar was dit onze Open Dag! Deze gezelligheid missen we natuurlijk wel dit jaar, maar daarom hebben we dit jaar de 'Open Dag activiteit op afspraak' in het leven geroepen! Even kennismaken met een docent, vragen stellen over de lessen, een instrument uitproberen: het kan allemaal, ook nu! We doen het alleen een beetje anders: 1-op-1 en op een afgesproken moment.

Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Toonbeeld Geesterhage

2 weeks 4 days ago

Heb je je al aangemeld voor je eigen, privé 'Open Dag moment' met een van onze leuke docenten? Niet? Geen paniek, het kan nog!

De komende weken houden wij vanwege het ontbreken van een normale Open Dag speciale 'Open Dag momenten' op afspraak. Je maakt een afspraak met de docent voor het instrument of de les waar je graag meer over zou willen weten. Tijdens jouw 'Open Dag moment' kun je even kennismaken, de docenten alle vragen stellen die je hebt en bijvoorbeeld even een instrument uitproberen. Net als op een normale Open Dag dus, maar dan 1-op-1!

Meld je aan bij onze administratie via info@toonbeeld.tv


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.