Met haar uitgebreide opleiding en haar achtergrond in musical, dans en gymnastiek, brengt Fleur een schat aan kennis en enthousiasme met zich mee naar Toonbeeld

Wat maakt Fleur zo bijzonder in haar discipline? Het is haar vermogen om kunstvormen naadloos te combineren. Voor Fleur is zingen, dansen, acteren, en turnen één samenhangend geheel. Ze gelooft dat dit niet alleen creatieve mogelijkheden opent, maar ook de waarden van samenwerking, zelfexpressie en plezier bevordert.

Fleur haar doel is helder en inspirerend: ervoor zorgen dat kinderen plezier beleven aan het leren. Of het nu gaat om zelfpresentatie, motorische vaardigheden of het overwinnen van angsten, een geslaagde les betekent voor Fleur dat kinderen naar huis gaan met nieuwe ervaringen en een glimlach op hun gezicht.

Lessen en projecten die Fleur voor Toonbeeld kan verzorgen:

  1. Musical: In haar musicallessen geeft Fleur kinderen een stevige basis in dans, zang en acteren. Ze stimuleert hen om te groeien en te schitteren in een kleine voorstelling aan het einde van de lessenreeks.
  2. Musical ontmoet Circus: Naast de basisvaardigheden leren kinderen in deze workshop verschillende circusacts, zowel individueel als in groepsverband. De workshop wordt afgesloten met een kleine voorstelling om te laten zien wat ze hebben geleerd.
  3. Instuderen: Fleur biedt hulp bij het instuderen van dans-, zang- of acteer gerelateerde activiteiten, zoals eindmusicals, themasluitingen en jaarlijkse evenementen.
  4. Kinderboekenweek: Met de jaarlijks wisselende thema’s van de Kinderboekenweek neemt Fleur kinderen mee op een avontuur waarbij zingen, dansen en spelen centraal staan, en ze op een speelse manier leren.
  5. Verkeer: Verkeer is een jaarlijks terugkerend thema, en Fleur benut drama, dans en zang om kinderen op een speelse wijze verkeersregels bij te brengen.
  6. Prentenboeken: Aan de hand van verschillende prentenboeken laat Fleur kinderen plezier beleven aan lezen en verhalen. De verhalen komen tot leven, en kinderen ervaren de boeken op een nieuwe en betekenisvolle manier.

Naam: Fleur van Uhm

Discipline: Musical/Dans/Gym

Opleiding: Lucia Marthas Instituut for Performing Arts

Schooltype: PO / VO