Kindercursussen

Muziek en Dans voor Dreumesen

(Muziek op schoot) 1 tot 2 jaar
Start: 8 februari 2018 (cursusnr. )
donderdag 9.30 uur
Docent: Alice Ploeg
8 lessen € 75,00

Muziekcursus voor dreumesen. Vanaf 8 februari start er bij Toonbeeld de vrolijke muziek en dans lente-cursus voor dreumesen (van 1 tot 2 jaar). Muziek en dans is een bonte verzameling van muzikale-beweging en spel-activiteiten voor (groot) ouder en kind tussen de 1 en 2 jaar. Wat is er leuker dan zingen, dansen, bewegen op muziek, luisteren naar en vooral spelen op echte muziekinstrumenten? Alice geeft een herfst, winter en lentecursus.
Meer informatie: www.aliceploeg.nl aliceploeg4@gmail.com 06-11493796

Inschrijven

Muziek en Dans voor Peuters

(Muziek op schoot) 2 tot 4 jaar
Start: 8 februari 2018 (cursusnr. )
donderdag 10.30 uur
Docent: Alice Ploeg
8 lessen € 75,00

Muziekcursus voor Peuters. Vanaf 8 februari start er bij Toonbeeld de vrolijke muziek en dans lente-cursus voor dreumesen (van 2 tot 4 jaar). Muziek en dans is een bonte verzameling van muzikale-beweging en spel-activiteiten voor (groot) ouder en kind tussen de 2 en 4 jaar. Wat is er leuker dan zingen, dansen, bewegen op muziek, luisteren naar en vooral spelen op echte muziekinstrumenten? Alice geeft een herfst, winter en lentecursus.
Meer informatie: www.aliceploeg.nl aliceploeg4@gmail.com 06-11493796

Inschrijven

MUZIEKSPEL TOT NOOTJES

6 t/m 8 jaar
Start: september 2017 (cursusnr. 17)
Donderdag 16.15 - 17.00 uur
Docent: Titia Mijnen
20 lessen € 113,00

Uw kind is te jong voor de schakelklassen maar houdt wel van muziek? Dan is deze cursus een goed begin. We doen muziekspelletjes, zingen, spelen op instrumenten, bewegen/dansen en leren verschillende instrumenten kennen. Ook houden we ons bezig met het notenschrift. Het plezier in muziek staat voorop!

Inschrijven

MUZIEK VOOR JONGE KINDEREN

6 t/m 8 jaar

Start: september 2017 (cursusnr. 16)
Donderdag 15.30 - 16.15 uur
Docent: Titia Mijnen
20 lessen € 113,00

Een cursus voor kinderen die van zingen, dans en muziekspelletjes houden. Ze spelen op Orff-instrumenten (trommel, triangel, etc). Op een enthousiaste manier willen we het plezier van muziek maken en beleven meegeven. Elke week krijgt uw kind de geleerde liedjes mee naar huis. Tijdens de laatste les laten we in een kleine voorstelling aan de ouders zien wat we zoal gedaan hebben.

Bij voldoende belangstelling wordt een vervolgcursus gestart.

Inschrijven

DINO - FLUIT

vanaf ca. 7 jaar

Lestijd in overleg op de woensdagmiddag (cursusnr: 15)
Docent: Anke Buringa
3 lessen € 29,50 (incl. gebruik Dino-fluit)

De Dino-fluit is een “opstapinstrument” voor de dwarsfluit. In deze cursus leer je liedjes spelen op de Dino-fluit, noten lezen en met een CD-begeleiding meespelen.

Inschrijven

BLAZERSKLAS

vooropleiding Emergo
Docent: Kim Hoogvliet-Stoker
woensdagmiddag: tijd in overleg 15 lessen, € 127,25

Onder leiding van Kim Hoogvliet-Stoker, gediplomeerd docente van Emergo en Toonbeeld maken de kinderen kennis met de blokfluit en zal zij de kinderen op een leuke speelse methode wegwijs maken in de prachtige wereld van muziek maken. Tijdens de cursus periode zullen de kinderen ook kennis maken met de andere muziekinstrumenten uit het fanfare orkest. Een overstap op Bugel, trompet, hoorn, bariton, trombone, slagwerk en saxofoon is een eventueel vervolg op deze cursus. De cursus bestaat uit 15 lessen van 40 minuten in een groepje van max. 6 kinderen. De lessen worden gepland op de woensdagmiddag.
Minimum leeftijd is 7 jaar. Inbegrepen bij deze cursus zijn een fluit, lesboek en muzieklessenaar welke tijdens de eerste les worden uitgereikt.
Bij voldoende aanmeldingen starten wij nieuwe groepen in september en januari.

Inschrijven