Muziekconferentie
Al eerder bent u geïnformeerd over de muziekconferentie die 6 november 2019 plaats gaat vinden in het Kennemer Theater. Zo vlak voor de zomervakantie hier nog een update.

Zo kunnen we melden dat we vanuit jullie evaluaties hebben besloten om meer tijd te geven aan de workshops. We bieden nu 3 ronden aan van 40 minuten. Omdat we dit jaar ook samenwerken met Toonbeeld Geesterhage en er meer scholen zullen komen, kunnen we ook meer workshops aanbieden.

Zo kunnen jullie inschrijven op nieuw aanbod als Spelen op de ukelele, Zingende klassen, Alles is ritme en Kazoo in de klas. Maar ook het vertrouwdere aanbod als Dansspetters, de follow-a-muse-apps, Boomwhackers en Bodypercussion wordt op een geheel nieuwe manier gebracht met ook nieuwe docenten. Zo zit de conferentie weer boordevol inspiratie voor in de klas.

Begin oktober ontvangen jullie het definitieve programma van ons en een uitleg over de inschrijving. Deze gaat op 7 oktober van start. Ons advies is om deze datum alvast in de agenda te zetten. Vorig jaar bleek immers dat er op de eerste dag al massaal ingetekend werd op de populairdere workshops.

Tot slot nog even de belangrijkste zaken op een rij:
Datum:
Woensdag 6 november 2019

Tijden:
14:20 – 17:00 uur (inloop vanaf 14:00 uur)

Locatie:
Kennemer Theater, Kerkplein 1 te Beverwijk

Tarieven voor de scholen uit Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest:
• € 300,- per school (tot 15 deelnemers)
• € 450,- per school (vanaf 15 deelnemers)

Meer informatie volgt begin oktober.