Toonbeeld Geesterhage

Dagworkshop DE SMAAK VAN INKT – Zaterdag 1 & 8 juli

Een oud gezegde bevestigt dat diegene die zich bekwaamt in het schilderen langer zal leven, omdat het leven dat je met een penseel hebt gecreëerd, het leven zelf versterkt.”

Tijdens de dagworkshop De Smaak Van Inkt creëer je zelf met inkt een leven op papier. Onder begeleiding van kunstenares en docente Fennanda Eleveld maak je kennis met de verrassende mogelijkheden van inkt en water en je eigen creatieve handschrift. Het boek ‘Le goût de l’encre’, de smaak van inkt, van de kunstenaar Gao Xingjian toont hoe je met gebruik van de klassieke technieken een schilderachtige afbeelding tot leven kunt brengen. Dit boek is tijdens de workshop onze inspiratiebron.

Deze dagworkshop wordt twee keer gegeven, op zaterdag 1 en zaterdag 8 juli. Van 10.00 – 16.00u dompel je je samen met de andere deelnemers onder in de wereld van de inktkunst. Een dag lang voeding voor de creatieve geest! Halverwege de dag pauzeren we voor een gezamenlijke lunch. Deze verse lunch wordt verzorgd door het nieuw geopende Café DOK Geesterhage.

De kosten voor deze dag zijn: €65,- voor de workshop, €7,50 voor het materiaal en €12,50 voor de heerlijke lunch bij DOK. Aanmelden voor deze inspirerende workshop kan hier.

Mobiele versie afsluiten