NIEUWE CURSUSSEN VAN START – VOLWASSENEN

Deze maand gaan er bij ons weer veel cursussen van start. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor de periode tot aan de zomervakantie? Kijk dan vooral even mee!

21+ VOICE – vanaf maandag 8 mei 2023

Bij ons nieuwe koor voor jong volwassenen zing je de leukste songs en leer je alles over zangtechniek en samenzang. 21+ Voice is een koor van de cursisten zélf. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Laat de docent weten wat jij wilt zingen en leren én initieer zelf mogelijke optredens. Tijdens het Castricums UIT Festival op 17 juni geeft 21+ Voice een eerste performance. Zing je mee? Aanmelden voor deze cursus kan hier!

In het hart van de bloem – start dinsdag 16 mei 2023

In mei en juni geniet je in de omgeving van Castricum van talloze kleurige bollenvelden vol prachtige tulpen. Deze simpele, doch o zo mooie bloem, gebruiken we om in 4 lessen de kunst van schilderen met olieverf te leren. Aanmelden voor deze korte cursus kan hier!

Luisteren naar de stemming in je hoofd en hart – start dinsdag 20 juni 2023

Ga je mee op zoek naar de geheimen van de abstracte kunst? Hoe creëer je vanuit toeval en vanuit bewuste ordening een abstract schilderij? Wat betekent het om werk vanuit intuïtie te laten ontstaan en wat gebeurt er als je heel bewust een compositie samenstelt met geometrische vormen? In 4 lessen maak je 2 abstracte schilderijen vanuit deze 2 verschillende perspectieven. Aanmelden voor deze korte cursus kan hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *