NIEUWE CURSUSSEN JEUGD IN JANUARI EN FEBRUARI 2023

Bij een nieuw jaar horen nieuwe cursussen: de komende weken starten we weer met allemaal ontzettend leuke nieuwe cursussen en workshops voor de jeugd! Kijk even mee of er ook iets voor jou tussen zit (en stuur ons dan meteen even een berichtje om je aan te melden natuurlijk).

SWINGENDE PEUTERS (2 t/m 4 jaar) – start maandag 16/1

Een te gekke combinatie van muziek, theater en beweging voor ouder én kind. Deze combinatie legt een stevige basis voor de eerste levensjaren van een kind. Tijdens de workshops werken we aan creatieve uitdagingen, motorische ontwikkeling, cognitieve en sociale vaardigheden en dat alles in de belevingswereld van een kind. Ook spelenderwijs plezier beleven aan muziek mag natuurlijk niet ontbreken.
Een onvergetelijke ervaring voor ouder/verzorger en kind: laat je verbazen wat de dreumesen en peuters allemaal al kunnen. Meer informatie over SWINGENDE PEUTERS vind je hier!

KRIJTEN & KWASTEN (4 t/m 6 jaar) | KINDERKUNST (7 t/m 9 jaar) – start vrijdag 20/1

In deze cursussen staan vrij en onbevangen werken en expressie voorop. In de lessen bieden we teken- en schildermaterialen, klei, materialen uit de natuur en gebruikte materialen aan aan de jonge creatievelingen. De creativiteit die van nature in kinderen zit, wordt gestimuleerd door zelfontdekkend aan de slag te gaan, afgewisseld met opdrachten. Meer informatie over het KRIJTEN & KWASTEN en KINDERKUNST vind je hier!

KINDERKUNSTLAB (9 t/m 12 jaar) – start woensdag 25/1

Wil je tekenen, schilderen, kleien of dingen bouwen met ijzer, hout en gevonden voorwerpen? Dat kan bij ons KinderKunstLAB. Je mag experimenteren met allerlei verschillende materialen, zoals inkt, acryl, klei en stoffen. We werken met grafische- en schildertechnieken en maken op verschillende manieren 3D-objecten. Als we er zin in hebben werken we vanuit een kunsthistorisch thema en bestuderen we het werk van een bepaalde kunstenaar of kunststroming. Maar dit hoeft niet. Het belangrijkste is vooral dat jij lol hebt in het maken van mooie dingen. Meer informatie over het KINDERKUNSTLAB vind je hier!

KIDS VOICE ZANGGROEP (9 t/m 12 jaar)

Gek van zingen en muziek en wil je hier graag meer mee doen? Lijkt het je bovendien leuk om samen met leeftijdsgenootjes te zingen? Kom dan bij onze KIDS VOICE ZANGGROEP. De lessen worden gegeven door docent en dirigent Marieke Zondervan. Je leert de basis van zangtechniek en podiumpresentatie en leert zowel solo als meerstemmig zingen. Een zanger of zangeres treedt ook op, dus staan jullie een paar keer per jaar ook voor publiek om je stem te laten horen. Meer informatie over de KIDS VOICE ZANGGROEP vind je hier!

Deze cursus is in september gestart, maar er kan nog worden ingestroomd.

Comments are closed.