SWINGENDE PEUTERS IN JANUARI 2023!

Een nieuw jaar gaat weer van start! Bij ons betekent dat ook: nieuwe cursussen. We starten deze maand weer met allerlei nieuwe cursussen en workshops. Zoals de Rollende Dreumesen en Swingende Peuters cursussen voor de allerkleinsten die op maandag 16 januari 2023 beginnen!

In het najaar van 2022 hebben we al ontzettend enthousiaste ‘rollende dreumesen’ en ‘swingende peuters’ bezig gezien tijdens de eerste cursussen van dit seizoen. Nu kunnen nieuwe geïnteresseerden zich weer aansluiten.

Swingen, zingen en bewegen voor dreumesen en peuters

Zes weken lang nemen zingende, dansende, rollende, kruipende, springende en heel blije kindjes en hun ouder/opa/oma/verzorger deel aan een te gekke combinatie van muziek, theater en beweging. Deze combinatie legt een stevige basis voor de eerste levensjaren van een kind. Tijdens de lessen werken we met creatieve uitdagingen, motorische ontwikkeling, cognitieve en sociale vaardigheden en dat alles binnen de belevingswereld van het jonge kind. Een ontzettend plezierige en leerzame ervaring voor ouder en kind: laat je verbazen door wat de dreumesen en peuters allemaal al kunnen.

De cursussen bestaan uit zes lessen, startend op maandag 16 januari van 9.30 – 10.15 uur en worden gegeven door docente Fleur van Uhm. Aanmelden voor de cursus kan hier. Voor meer informatie over de cursus kunt u even bellen met onze administratie via telefoonnummer 0251-659012, of een mailtje sturen naar info@toonbeeld.tv

Comments are closed.