GRATIS KENNISMAKINGSLESSEN BIJ TOONBEELD GEESTERHAGE

Samen met Muziekvereniging Emergo starten wij deze maand weer met nieuwe cursusgroepen voor slagwerk– en blaasinstrumenten. Als introductie op deze cursussen hebben we de gratis kennismakingsles. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen eerst in deze openbare les kennismaken met zelf muziek maken, luisteren, samenspel en een eerste begin van noten lezen en tellen. Deze kennismakingsles is een introductie voor de blazer- of slagwerkklas die van start gaan, welke weer een opstapje zijn naar de vervolgcursus op een muziekinstrument.

SLAGWERKKLAS

De gratis kennismakingsles voor slagwerk (vanaf 7 jaar) is op dinsdag 29 november van 15.30 tot 16.15 uur bij Toonbeeld in Geesterhage. Docent Mark van der Werf zal dan laten zien en horen welke slagwerkinstrumenten er allemaal zijn. Natuurlijk krijg je zelf ook de tijd om de verschillende slagwerkinstrumenten uit te proberen.

BLAZERSKLAS

De gratis kennismakingsles voor de blaasinstrumenten is op donderdag 1 december van 16.00 tot 16.45 uur (vanaf 7 jaar), en van 16.45 tot 17.30 uur (voor 5 en 6 jaar). Docent Nico Strubbe staat klaar om samen met de kinderen al een eerste liedje op de blokfluit te leren spelen. 

Wie na de kennismakingsles voor de slagwerk- of blazersklas de smaak van het samen muziek maken te pakken heeft kan zich aanmelden voor de cursus. Deze bestaat uit 10 tot 15 lessen. Bij het cursusgeld inbegrepen zijn het lesmateriaal en een leenblokfluit dan wel drumstokken. Wilt u wel graag muziekles, maar heeft u niet de financiële middelen hiervoor? Vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur wordt onder andere kunsteducatie voor kinderen gesubsidieerd. Kijk even op de website van het Jeugdfonds of bel even met de administratie van Toonbeeld Geesterhage (0251 659012), dan helpen wij u verder.

OVERIGE PROEFLESSEN

Natuurlijk kunt u uw kind of uzelf ook aanmelden voor een proefles op een van de vele andere instrumenten waarop bij ons les wordt gegeven. De docenten maken hiervoor graag een afspraak met u. Aanmelden voor deze gratis kennismakingslessen kan hier of via een mail naar info@toonbeeld.tv. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Comments are closed.