KAARTVERKOOP MUSICAL ZWAAR BESTAAN GESTART – ZATERDAG 3 JUNI

Toonbeeld Musicalproductiegroep presenteert ZWAAR BESTAAN

Op zaterdag 3 juni 2023 is het zover: na maandenlang hard repeteren mag onze musicalproductiegroep eindelijk het resultaat van dit harde werken laten zien. Ze staan die dag maar liefst twee keer in Theater Koningsduyn met hun voorstelling Zwaar Bestaan! Wil je hen graag in actie zien én belonen met een keihard applaus, koop dan nu je kaartje via de website van Theater Koningsduyn.

Over de musical Zwaar Bestaan

De kinderen in het weeshuis van Miss Hannigan hebben een zwaar bestaan. Ze lopen rond in vodden, moeten de hele dag schoonmaken en krijgen alleen maar koude pap te eten. ’s Avonds dromen ze van een betere toekomst, met lieve ouders die voor hen zorgen! Even verderop in Amsterdam woont de miljonair Oliver Warbucks, die weeskind Annie voor een tijdje in huis neemt. Al snel wordt hij zo gek op deze rode krullenbol dat hij alleen nog maar wenst officieel haar vader te kunnen worden. Miss Hannigan en haar zussen hebben hele andere dromen. Zij willen rijk worden en bedenken snode plannen, ten koste van Annie, om dit voor elkaar te krijgen. Gaat het hen lukken?

Cast: Aafke, Brent, Carlijn, Emma de Loos, Emma Korf, Faye, Hannah, Isis, Julia, Laila, Lynn, Maud, Merel, Myrthe, Saar, Sarah & Simon.

Onder leiding van: Sanne Himmelreich & Sanne Mallant

Waar: Theater Koninsduyn
Wanneer:
zaterdag 3 juni, om 14.30u en 17.00u.
Kaartjes à €5,- zijn te koop via de website van het theater.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *