NIEUWE CURSUSSEN VAN START – JEUGD

Deze maand gaan er bij ons weer veel cursussen van start. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor de periode tot aan de zomervakantie? Kijk dan vooral even mee!

Kids Voice (9 t/m 12 jaar) – vanaf maandag 8 mei 2023

Zing je overal, de hele dag door en wil je meer liedjes en techniek leren? Dan moet je bij ons zijn! In de lessen zing je bekende Nederlands- en Engelstalige liedjes, zoals van Miss Montreal, Adele, Ed Sheeran en Freek & Suzan. Je leert de basis van zangtechniek en podiumpresentatie en zingt zowel solo als meerstemmig met leeftijdsgenootjes. Aanmelden? Dat doe je hier!

KinderKunstLab (9 t/m 12 jaar) – start woensdag 10 mei

Je ontdekt verschillende materialen, zoals inkt, acryl, klei en stoffen, werkt met grafische technieken en schildertechnieken en maakt 3D-objecten. Zo nu en dan vertelt de docent iets over kunsthistorie of leer je over een bepaalde kunstenaar of kunststroming. Maar niets moet: het belangrijkste is dat jij lol hebt in mooie dingen maken. Aanmelden? Dat doe je hier!

Swingende Peuters – start maandag 15 mei 2023

De leukste peutercursus van Castricum en omstreken gaat weer van start: 6 weken lang zingende, dansende, blije, rollende, lachende, kruipende en springende peuters! Deze cursus zit vol muziek, theater en beweging: een ideale mix voor de belevingswereld van peuters. Als (groot)ouder doe je gezellig mee: samen gymmen en swingen met je (klein)kind! Aanmelden? Dat doe je hier!

Krijten & Kwasten (4 t/m 6 jaar) – start vrijdag 26 mei 2023

Voor alle kinderen die houden van knutselen en experimenteren! Je zet je eigen ideeën om in vorm, met bijvoorbeeld verf, klei of afvalmateriaal. Zo ontdek je welke materialen en technieken je leuk vindt. Het resultaat van jouw harde werk laten we zien in een tentoonstelling. Aan het eind van deze cursus is jouw slaapkamer een museum! Aanmelden? Dat doe je hier!

Kunst & Kids (7 t/m 9 jaar) – start vrijdag 26 mei 2023

Vind je het leuk om te tekenen? Ben je dol op klei? Of experimenteer je misschien liever met gebruikte materialen of spullen uit de natuur. Jij mag kiezen. Maak lekker waar je zin in hebt: je maakt je eigen kunstwerken, op jouw manier. Zo ontdek je je creativiteit en eigen stijl. Je krijgt af en toe ook opdrachten en uitleg van de docent. Daardoor leer je wat je nog meer kunt doen met het materiaal of hoe je jouw idee het beste uitwerkt tot een waar kunstwerk. Aanmelden? Dat doe je hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *