OPEN-LESSEN-WEEK VOLWASSENEN BIJ TOONBEELD GEESTERHAGE

In de week van 12 september zijn er verschillende OPEN LESSEN bij Toonbeeld. Lessen bij cursussen voor volwassenen waar u vrijblijvend een keer kunt meedoen om de sfeer te proeven, kennis te maken met de docent en natuurlijk om te bekijken of deze cursus bij u past. Deze lessen zijn gratis en u betaalt pas wanneer u besluit om u aan te melden voor de hele cursus.

Tekenen & Schilderen
dinsdagmiddag 13 september 13.00 – 15.30 uur
zaterdagmorgen 17 september 10.00 – 12.30 uur

Op de dinsdagmiddag en zaterdagmorgen kunt u een les ‘tekenen & schilderen’ bijwonen bij Fennanda Eleveld of Afke Spaargaren. Allerlei technieken en materialen komen in deze cursussen voorbij zoals houtskool, pastel, acryl- en olieverf. Spannende en uitdagende opdrachten met steeds een ander onderwerp. Ontdek waar jouw talenten liggen en waar jij plezier in hebt!  Zowel beginners als gevorderden kunnen hier aan de slag.

RUIMTELIJKE VORMGEVING / EXPERIMENTELE BEELDHOUWLESSEN
woensdagavond 19.30 – 22.00 uur

Woensdagavond 14 september staat ruimtelijke vormgeving op het programma. Experimentele beeldhouwlessen o.l.v. docent Serge van Empelen. Een kleibeeld gieten in epoxy of gips, altijd al eens een beeld willen lassen?, meer doen met papier maché of een beeldje maken in boetseerwas? In deze cursus kan het allemaal. Je kunt zelf aan de gang met een idee of de opdrachten van de docent volgen.

GRAFIEK
donderdagavond 15 september 19.30 – 22.00

Op donderdagavond 15 september kunt u een les ‘Grafiek’ volgen. Deze cursus geeft inzicht in de grafische technieken. De cursist kan zelf kiezen welke technieken hij of zij wil gaan leren en bewerken. Etsen, linosnedes en zeefdruk. “Verwonder je over de prachtige artistieke resultaten die de grafische technieken je kan bieden.

STAALWERKPLAATS
vrijdagmorgen 16 september 10.00 – 12.30 uur

Op vrijdagochtend 16 september verandert Toonbeeld in een staalwerkplaats. Een stoere staalworkshop waar u aan de gang gaat met het leren bewerken van staal. Leer hoe je veilig met staal, de machines en je medecursisten kunt werken in ons goed geoutilleerd atelier. Er zijn twee Mig lasapparaten aanwezig, een rutiel of laselektrode lasapparaat, verschillende haakse slijpers , professionele kolomboor en er is een zware industriële afzuiging voor de lasdampen! Oordoppen, lasschorten, laskappen en veiligheidsbrillen zijn allemaal aanwezig. In deze vrijdagochtenden wordt het beeldhouwlokaal van Toonbeeld omgetoverd tot een broeiende staalwerkplaats.

Mocht u besluiten om een of meerdere open lessen te volgen dan horen wij dat graag even van te voren. U kunt tijdens kantooruren bellen (0251 659012) of een mailtje sturen naar info@toonbeeld.tv. Meer informatie over deze en andere cursussen bij Toonbeeld Geesterhage kunt u vinden op deze site.

Comments are closed.