WINTEREXPO BIJ TOONBEELD

In het hart van de grauwe winter, terwijl het vroeg donker wordt en laat licht, stellen de cursisten van Toonbeeld hun werk tentoon in de hal van Geesterhage. Kom kleur ervaren bij de WINTEREXPO en bekijk de kunstwerken die het afgelopen seizoen in de verschillende cursussen werden gemaakt.

Van 16 december 2022 tot en met 31 januari 2023 houden onze cursisten van de afdeling beeldende kunst een winterexpositie in de centrale hal van Geesterhage. Hier zie je een enorme verscheidenheid aan beeldende kunst, van de verschillende cursussen die we bij Toonbeeld aanbieden. Van het Cobra project van de dinsdaggroepen Tekenen & Schilderen en de keramische vazen, bloemen en dieren van de dinsdagavondgroep, tot de indringende olieverfschilderijen van de zaterdagochtendschilders en het aanstekelijke enthousiasme van de kunstwerken van de kinderkunstenaars van het KinderKunstLab.

Dit alles én meer bekijk je de komende weken vrij toegankelijk in de gangen van Geesterhage. Ontzettend leuk voor onze cursisten om hun werk aan publiek te kunnen tonen en net zo leuk voor geïnteresseerden of toevallige voorbijgangers om te zien wat voor prachtigs er hier gecreëerd wordt.

Feestelijke opening en Kerstconcertweek

Op vrijdag 16 december om 18.30u openen we de WINTEREXPO feestelijk met hapjes én natuurlijk live muziek. Hiermee luiden we tevens de Kerstconcertweek in! Want naast een heel gevarieerde en getalenteerde beeldende kunstafdeling hebben wij een net zo indrukwekkende afdeling muziekeducatie! Verschillende van onze muziekcursisten verzorgen tijdens de Kerstconcertweek van 19-23 december live optredens. Zij zijn tijdens deze dagen in de namiddag te zien en horen in de centrale hal van Geesterhage.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *