GA IN NOVEMBER NAAR THEATER KONINGSDUYN!

Ook in de maand november kun je in Castricum weer heel goed naar het theater. Theater Koningsduyn heeft een aantal mooie voorstellingen op de agenda staan, óók voor de allerjongste theaterliefhebbers. Kijk met ons mee naar het aanbod van de maand november: een familiemusical, wereldmuziek en cabaret!

13 November 2022: Theater Terra – De Kleine Zeemeermin

Op zondagmiddag 13 november staat Theater Koningsduyn onder water! Gelukkig niet echt: het theater is dan voor één middag de speelplaats van de zeemeermensen van Theater Terra. De Kleine Zeemeermin zingt dan met haar betoverende stem de mooiste en leukste liedjes uit de diepe oceaan en vertelt over haar avonturen onder én boven het wateroppervlak.

Theater Terra staat bekend om hun fantastische en award winnende familievoorstellingen, waarmee ze al meer dan 40 jaar door Nederland en België trekken. Voor deze spetterende familiemusical vanaf 3 jaar zijn nog maar een paar kaartjes verkrijgbaar. Reserveer dus snel nog jouw stoelen voor een middag diep in de zee!

Te zien in Theater Koningsduyn, op zondagmiddag 13 november om 14.00u. Kaarten a €12,50 zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

20 November 2022: Meral & Tombaz – Cabaret Oriental

Reis met zangeres Meral en het Tombaz ensemble mee naar een zwoele nacht in het oude en mystieke Istanbul. In het programma ‘Cabaret Oriëntal’ trekken Meral & Tombaz een muzikale schatkist open met liedjes uit het rijke, culturele verleden van Istanbul. Ondeugende teksten over dames onder invloed worden afgewisseld met verhalen over escapades in de harem van de sultans en dramatische liefdesgeschiedenissen. Authentieke liederen, afgewisseld met virtuoze, instrumentale melodieën. De muziek wordt omlijst door tot de verbeelding sprekende verhalen; cabaretesk gebracht door de zangeres van het ensemble dat bestaat uit Turkse, Roemeense, Griekse en Nederlandse musici.

Te zien in Theater Koningsduyn, op zondagmiddag 20 november om 15.00u. Kaarten a €19,50 zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

26 November 2022: Jochen Otten – Doet na ‘Opgekropt Staat Netjes’, ‘Zijn stinkende best!’

Jochen Otten kijkt in dit programma naar zichzelf en zijn eigen generatie. Een generatie die het moeilijk heeft met het niet kunnen inlossen van de veel te hoge verwachtingen en de belachelijke eisen die ze stelt aan het leven. Generatie nix. De patatgeneratie. Een generatie die de scheefgroei niet wil zien en denkt dat ze overal recht op heeft. Jochen zal zijn stinkende best doen om die bubbel door te prikken.

Zijn stinkende best is een programma waarin Jochen Otten de meest hilarische en treffende stukken uit zijn oeuvre verzameld heeft. Tijdloze grappen, die een nieuwe plek vinden in een verhandeling over het falen van deze tijd. De mens is een soort wensmachine geworden die elke dag zijn eigen tekort schept door te veel te willen!

Te zien in Theater Koningsduyn op zaterdag 26 november, om 20.00u. Kaarten a €21,50 zijn te koop via de website van het theater.

Comments are closed.