KINDERVOORSTELLINGEN IN THEATER KONINGSDUYN

Met het einde van het huidige theaterseizoen al weer in zicht, staan er bij Theater Koningsduyn nog twee mooie kindervoorstellingen op de agenda! Met ‘Hé, wie zit er op de wc? & Retteketet! én ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept’ genieten de allerjongste theaterbezoekers nog van twee waanzinnig leuke theatermiddagen.

‘HÉ, WIE ZIT ER OP DE WC?’ & ‘RETTEKETET!’ (2+) – 28 mei

In de hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten neemt een klein jongetje ons mee in zijn wereld van knuffels. Deze knuffels moeten heel nodig naar de wc en verzinnen allerlei gekkigheden om maar niet naar bed te hoeven. Schaap en Neushoorn spelen tikkertje en Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het spetterdespatgevecht van Haas. Ondertussen beginnen Leeuw en Krokodil alvast met verstoppertje. Dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Deze voorstelling is voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Kaartjes koop je hier!

OVER EEN KLEINE MOL DIE WIL WETEN WIE ER OP ZIJN KOP HEEFT GEPOEPT (2+) – 11 JUNI

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar wie was het dan wel?

‘Over een kleine mol…’ is een fysieke, bijna woordloze, Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het welbekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meneer Monster

Als geen ander weet jeugdtheatercollectief MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken, voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. Hun kindertheater heeft een stoer en ongepolijst karakter: energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018).

Deze voorstelling is voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Kaartjes koop je hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *