THEATER KONINGSDUYN – ROB VERDURMENS R11 BRENGT FILMMUZIEK NAAR HET THEATER – 22 JANUARI

Op zondagmiddag 22 januari om 15.30u laat je je in Theater Koningsduyn verrassen met een muziekspektakel in geluid en beeld. Een ode aan filmmuziek uit sciencefictionfilms van vroeger en nu. Dit keer niet uitgevoerd door een symfonieorkest, maar door de tien fantastische (jazz)musici van R11. Zij staan onder leiding van Rob Verdurmen, de voormalig drummer van het Willem Breuker Kollektief.

Voor deze nieuwe tour repeteert R11 een aantal dagen in Theater Koningsduyn in Geesterhage Castricum. Daarom biedt R11 Castricummers de unieke kans om deze geweldige muziekvoorstelling als eersten te zien en ook nog eens voor de speciale prijs van €7,50.

De mooiste sciencefictionfilmmuziek live uitgevoerd door R11

Aan de hand van Bob Zimmermans arrangementen voor sciencefictionfilms en Rob Verdurmens speciaal gecomponeerde soundtracks vertaalt R11 technologische ontwikkelingen tot een wervelend muziekspektakel. Muzikaal uitgevoerd door een virtuoos ensemble en visueel versterkt met onverwacht en nieuw filmmateriaal van de hand van videokunstenaar Martijn Grootendorst. We lichten al een klein tipje van de sluier op: liefhebbers van de muziek uit Star Wars en Star Trek komen in deze voorstelling zeker aan hun trekken!

Bob Zimmerman en Rob Verdurmen

Componist en arrangeur Bob Zimmerman maakte soundtracks voor de serie De Nieuwe Wildernis en de speelfilm Süskind en schreef arrangementen voor het Metropole Orkest en het populaire tv-programma Maestro. Slagwerker en componist Rob Verdurmen was 38 jaar vaste drummer van het internationaal bekende Willem Breuker Kollektief.

Zondagmiddag 22 januari 15:30 | Theater Koningsduyn Geesterhage | Kaarten en meer informatie via Theater Koningsduyn.

Comments are closed.