THEATERSEIZOEN 2022 – 2023

Met de start van de zomervakantie is het huidige theaterseizoen van Theater Koningsduyn ook weer ten einde. Hoog tijd om uit te kijken naar het volgende seizoen dus!

Ook Theater Koningsduyn heeft voor 2022-2023 een fantastisch en veelzijdig programma gemaakt, met o.a. Lucas van Merwijk, Lenny Kuhr, De Kleine Zeemeermin, Jochen Otten, Things about Sting!, Eddy van der Ley & Wim Kieft, De (Winter)Gruffalo, Kasper van Kooten en nog veel, veel meer!

Een kleine greep uit het aanbod voor het aanstaand theaterseizoen

Ballads: hope between heartbeats – 18 september

Op zondag 18 september wordt het nieuwe theaterseizoen geopend met de prachtige dans- en muziekvoorstelling ‘Ballads’: een samenwerking tussen het DoelenEnsemble en Neel Verdoorn Dance Projects. Ballads vertelt het verhaal van de ballade door de eeuwen heen: één van de oudste liedgenres waarin thema’s als liefde, dood, trouw en ontrouw, geluk en verleiding worden bezongen.

In de huidige maatschappij waarin mensen individueel georiënteerd zijn, de wereld steeds groter wordt en aan ieders voeten ligt, lijkt alles maakbaar. Tegelijkertijd verharden we en bekijken we elkaar steeds kritischer via sociale media. Hierdoor voelen mensen zich steeds meer op zichzelf teruggeworpen, kwetsbaar en alleen. Als reactie hierop is er steeds meer behoefte aan storytelling. De ballade vormt een verbindende factor, troostend en verzoenend juist in deze corona-tijd waarin mensen worstelen met gevoelens en weer op zoek zijn naar de menselijke maat en wezenlijk contact met anderen: je bent niet alleen.

Reserveer nu bij Theater Koningsduyn

Reserveer nu jouw plekje in het theater voor deze of een van de vele andere voorstellingen en concerten bij Theater Koningsduyn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *