Zondag 22 oktober  ‘Concert op zondag’ met het Anna Markova en Vital Stahievitch. Het concert begint om 15:30 in concertzaal ‘Konigsduyn’ van Geesterhage, Geesterduinweg 3.

Anna Markova (1985, Kazachstan) volgde het beroemde muzieklyceum van de Wit-Russische hoofdstad Minsk en studeerde daarna aan het conservatorium in diezelfde stad. Ze voltooide haar opleiding voor barokviool in 2015 aan de Bremer Hochschule für Künste. Ze won in de tussentijd diverse prijzen en is reeds op vele internationale podia opgetreden. Vital Stahievitch, van oorsprong Wit-Rus, genoot een al even indrukwekkende muzikale opleiding als Anna. Sinds 2011 is hij als corepetitor verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Het concert opent met de Kreutzer Sonate van Beethoven en vervolgt na de pauze met de Sonate voor viool en piano, FP.119, van Poulenc en de Suite populaire espangole van Manuel de Falla.Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje).

Kaarten zijn te reserveren via www.toonbeeld.tv/concerten of tel. 0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje). Volwassenen € 14,50, 65+ € 12,50, kinderen (<12) € 5,00; consumptie (koffie, thee, limonade) in de pauze inbegrepen.
Abonnement: vier concerten (van de 7) € 47,50; 6 concerten (van de 7) € 60,00; 7 concerten € 65,00.

reserveren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *