Een hele dag op groot formaat tekenen en schilderen op vrijdag 16 maart 2018 bij Toonbeeld.
Deze unieke intensieve workshop experimenteel tekenen en schilderen op groot formaat wordt gegeven door Angèle van den Thillart. We werken van 10.00-15.30 uur met een half uur pauze.
Werken op groot formaat is een bijzondere ervaring. En door het formaat al snel sprake van een monumentaal effect. De vrije beweging van de arm heeft invloed op het resultaat. Het is mogelijk naar eigen idee te werken. Alles kan onderwerp zijn. Zowel figuratief als abstract. Voorbeelden te over: laat u inspireren door de kleuren en de abstractie van! Of werk figuratief zoals de vrolijke koffiekannen van Klaas Goebbels, in zwart wit of heldere primaire kleuren! Of een kubistisch schilderij in de stijl van Picasso of het zoals de expressionistische blauwe paarden van Frans Marc of …… Diverse materialen kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden, in lagen of nat in nat. Om een idee te geven: houtskool, pastelkrijt, inkt, acrylverf….
Er wordt op papier van de rol gewerkt (aanwezig bij Toonbeeld) of in overleg op doek. (het schilderdoek dient u zelf mee te nemen)
Kijk hier voor meer informatie of aanmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *