In het weekeinde van zaterdag 3 en zondag 4 juni vindt de jaarlijkse KunstFietsroute Castricum plaats. Vast onderdeel van die route was altijd de Kunstmarkt bij Toonbeeld. Vorig jaar kon die niet doorgaan. Dit jaar wordt die opnieuw gehouden en wel rond en in Geesterhage aan de Geesterduinweg.

 

Toonbeeld, de organisator van de Kunstmarkt, is nu in Geesterhage gevestigd en een betere plek is nauwelijks denkbaar. Bij slecht weer kunnen de kramen namelijk worden opgesteld in Geesterhage zelf, waar voldoende ruimte is. Daarnaast ligt de nieuwe locatie veel meer in de loop. Pal tegenover ligt het drukbezochte winkelcentrum Geesterduin en Geesterhage zelf huisvest naast Toonbeeld de Bibliotheek, Radio Castricum en nog een aantal andere maatschappelijke organisaties. Daarnaast zorgt ongetwijfeld de KunstFietsroute voor de nodige aanloop, met name op de zondag.

Uiteraard is Toonbeeld in die route opgenomen. Er is werk te zien van cursisten en docenten en in de tentoonstellingsruimte is tevens de Centrale Expositie met een overzicht van alle stops op de route. Tenslotte is er ook weer een Open Podium voor allen die solo of in groepsverband muziek willen maken. Voor hen is de Carel Barbiers zaal gereserveerd.

 

Inschrijving

Op beide dagen kunnen kramen (200 x 75 cm) worden gehuurd voor € 25,00 per dag. Wie voor twee dagen reserveert betaalt € 40,00.

inschrijven voor Markt of Podium

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *