Muzikale goochelshow

Vlak voor de Voorjaarsvakantie wordt dit keer een heel bijzonder Concert op zondag gegeven. Niet door een musicus maar door een muzikale goochelaar. Daarbij maakt hij gebruik van niets meer dan een oude slingergrammofoon met trompethoorn, waarop ter omlijsting van een unieke vorm van magische komedie, oude jazzmuziek wordt gedraaid. De voorstelling, in de stijl van de stomme films, is voor volwassenen bedoeld, maar ook leuk voor kinderen vanaf acht jaar. Dus ideaal voor (groot)ouder met hun (klein)kinderen en liefhebbers van goochelen. Het enige is dat men alles moet vergeten, wat men denkt te weten over goochelen.

Met ‘Silent Magic’ is Quintus onder andere meervoudig Nederlands kampioen straatgoochelen geworden. Dat de show inmiddels ook binnen de goochelwereld gewaardeerd wordt, is bijzonder. Tijdens de voorstelling gaat er namelijk nogal wat mis en hebben de meest magische momenten niets met goochelen te maken. Na afloop van de één uur durende voorstelling verzorgt Quintus een extra goocheloptreden (bij de toegangsprijs inbegrepen) in de foyer. Daarbij mengt hij zich al goochelend onder het publiek. Speciaal voor de kinderen staat een gratis glas appelsap, jus, chocomel of fristie voor ze klaar

Toegang: € 15,50, 65+ € 13,50, kinderen (<12) €6,50 incl. consumptie (koffie, thee, limonade). 

Kaarten zijn tereserveren via www.toonbeeld.tv of tel. 0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laanen Vivant Rozing (Bakkerspleintje). Volwassenen € 15,50, 65+ € 13,50, kinderen(<12) € 6,50; consumptie (koffie, thee, limonade) in de pauze inbegrepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *