Heb je beelden in klei die hartstikke leuk zijn maar duidelijk  wat meer kleur behoeven?
Wilma Bosland, keramiekdocent bij Toonbeeld geeft op 2 april van 10.00- 16.00 uur een workshop in het kleuren van kleibeelden.

Docent: Wilma Bosland
zondag 2 april 10.00-16.00 uur
Kosten: € 45,00 + materiaal (€ 4,50 per kilo)

Benodigdheden: kleibeelden, zowel gebakken als ongebakken. Voor de doorzetters: het is  handig om plakjes klei mee te nemen, al dan niet genummerd voor diverse kleur-experimenten en wellicht een aantekenboekje om bij te houden wat je ermee gedaan hebt.

Engobes, terra sigillata en glazuren zijn aanwezig. Gebakken werkstukken kunnen worden bewerkt met de aanwezige glazuren o.a. Botz ( voor wie alleen gebakken werk heeft). Op de ongebakken werkstukken kan je werken met engobes en terra sigillata, beide slib op basis van klei met natuurlijke kleuren of keramische pigmenten.

Kosten van deze workshop zijn € 45,-  Daarnaast zijn de materiaalkosten  4,50 per kilo afhankelijk van de maat/hoeveelheid  beelden die  je bewerkt. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde prijzen van de gebruikte materialen en de elektriciteitskosten. Materiaal en bakkosten worden afgerekend aan het eind van de dag.

Inschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *