Kunstbeoefening kan gegeven worden als verdieping of verbreding van de kunstvakken op school. Workshops kunnen op school gegeven worden, maar ook in de leslokalen van Toonbeeld. Onze kunstdocenten beschikken over een kunstvakopleiding en hebben brede ervaring in het onderwijs. Zij weten leerlingen te inspireren en begeleiden hen in een creatief proces. 

 

Op de pagina Cultuurpartners zijn alle kunstvakdocenten die in het onderwijs werken verzameld per disciplines: muziek, instrumentaal muziek, beeldend, dans, theater, musical, film & fotografie, erfgoed en maakonderwijs. Ook het bezoek aan de bioscoop, het museum of het theater behoort tot de mogelijkheden.

 

Maatwerk

Heb je als school plannen voor een project of een cultuurweek? Of ben je op zoek naar specifiek aanbod dat aansluit bij een bepaald onderwerp? We denken graag mee! Toonbeeld Cultuur in School kan voor jou op zoek gaan naar de juiste partners en meehelpen bij de organisatie van een activiteit.

 

Kosten
Workshops kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met CJP gelden of het Nationaal Programma Onderwijs. Voor meer informatie en kosten, neem contact op met mvanwinkel@toonbeeld.tv