Concerten

TOONBEELD CONCERTEN

organiseert in het seizoen 2017-1018 een reeks concerten voor jong en oud. Deze concerten vinden plaats in theater Koningsduyn in Geesterhage aan de Geesterduinweg 3, 1902 CB te Castricum. De aanvangstijd is 15.00 uur.
Toegangsprijzen van de concerten zijn:


  €  15,50
cjp / 65+  €  13,50
kinderen  € 6,50
abonnement (4 concerten) €  52,50
abonnement (8 concerten) €  99,00


U kunt hier een of meer abonnementen reserveren. Dit abonnement ligt dan bij het eerste concert dat u bezoekt voor u klaar.

Folq-World

Wereldmuziek
16 september 2018 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Folq-World

De band bestaat uit Paul Hondius (gitaar, altsax, fluiten, viool, zang), Jan Sijben (tuba), Kees Rood (accordeon) en Rico Linders (klarinetten, sopraansax, mandoline). Hun uitgebreide re-pertoire reikt van melancholische Argentijnse tango’s tot Franse musettes en Keltische liedjes. .

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via onderstaande "bestelknop"

Daisy Correia

Fado
21 oktober 2018 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Daisy Correia

Daisy is de dochter van een Portugese moeder en een Nederlandse vader en tweetalig opge-groeid. Bovendien kwam ze op die manier al vroeg in aanraking met de fado met zijn typische vaak licht melancholieke klank. Zij vertolkt die op een verrassende en heel authentieke wijze.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via onderstaande "bestelknop"
Trio Trabant & het Karpaten Ensemble

Muziek uit Zuid - West Zigeiunië

25 november 2018 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag met Trio Trabant & het Karpaten Ensemble

Gespeeld wordt muziek uit Zuid-West Zigeunië, het gebied waar nog niet zo lang geleden de Trabant rondreed. Dat omvat Hongarije, Transsylvanië en Roemenië. Daarnaast begeleidt het trio een optreden van het Karpaten Ensemble, een dansgroep met authentieke Hongaarse volksdansen, die je in ons land zelden of nooit te zien krijgt.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

La Capellaccia - 't stalleke van Bethlehem

16 december 2018 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag: La Capellaccia –’t stalleke van Bethlehem

Het zangkwartet brengt à capella een speciaal programma van kerstliederen. Tevens wordt gelegenheid geboden tot het meezingen van enkele liederen. Na afloop kunnen geïnteresseer-den in de foyer gratis een lezing over het kerststalletjes volgen aan de hand van interessant beeldmateriaal uit West- en Midden-Europa (collectie Peter van Trigt).

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

RMR: Regina's Music Rally

20 januari 2019 14.30 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag: RMR: Regina's Music Rally

RMR: Regina’s Music Rally
Voor de derde achtereenvolgende keer opent Regina Albrink het nieuwe jaar met een concert van 3 x 30 minuten. Ze begint solo (klassiek piano) en brengt vervolgens, samen met andere musici, een bijzonder programma. Dat varieert van (licht) klassiek tot muziek met een lichte toets, die haar andere, minder bekende kant laat zien/horen.
Aanvang: 14:30 uur!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) en via de "bestelknop"

Anna Markova & Vital Stahievitch

20 januari 2019 20.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op Zondag met: Anna Markova & Vital Stahievitch

De Wit-Russische pianist is al enkele malen eerder bij ons opgetreden. Onder andere met de duivels moeilijke Mephisto Waltz van Liszt. Hij speelt dit keer samen met zijn landgenote, de violiste Anna Markova, die net als Vital reeds verscheidene concoursen heeft gewonnen. NB: aanvang 20.00 uur!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop"

Quintus van Amstel: Silent Magic (8+)

17 februari 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag: Quintus van Amstel met Silent Magic

Bij de ‘Paarse Goochelaar’ gaat alles anders dan je denkt. Met niets meer dan een oude gram-mofoon en de bijpassende muziek uit de jaren ‘20 wordt in de stijl van de stomme films een aanstekelijk humoristische voorstelling gegeven. Na afloop is er een extra (gratis) goochel-optreden in de foyer.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop".

Unicorn

Irish folk and more
17 maart 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag: Unicorn

De vijfkoppige band uit de kop van Noord-Holland speelt voor ons op St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van de Ieren. Ierser kan het dus niet, maar toch beperkt Unicorn zich niet alleen tot de traditionele Ierse muziek. Bluegrass, zeemansmuziek en popballades komen ook aan bod. Dus niet alleen maar ‘jigs and reels’.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop" en via de "bestelknop".

Noa Eyl en zijn zigeunertrio

Irish folk and more
14 maart 2019 15.00 uur
Locatie: Theater Koningsduyn
Concert op zondag: Noa Eyl en zijn zigeunertrio

Klezmer-, Balkan- en zigeunermuziek zijn deels verwante genres die nooit vervelen. Kenmer-kend is voor die laatste categorie de cimbalom. Dat instrument werd ontwikkeld in het hart-land van de zigeunermuziek: Hongarije. Het zorgt voor een even melancholieke als exotische klank en met Eyl als ‘primas’ klinkt het helemaal geweldig.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje) of via de "bestelknop" en via de "bestelknop" en via de "bestelknop".