Inschrijven?

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor een les of cursus bij Toonbeeld!
De inschrijflink voor de gekozen cursus of les vind je op de desbetreffende cursuspagina. Op onze website maak je eerst een keuze tussen uit Muziek, Theater en Beeldend. Vervolgens navigeer je naar jouw cursus. Hier vind je de aanmeldbutton.

Tarieven Muzieklessen

Voor de tarieven van onze instrumentale muzieklessen gaan we uit van een volledig cursusjaar van 38 lesweken. We beginnen na de zomervakantie, maar je kunt natuurlijk ook later in het cursusjaar starten met de muzieklessen. Het tarief wordt dan aangepast. 

Jeugd

De prijs van de lessen hangt af van het aantal lesminuten dat je afneemt. Je krijgt wekelijks of om de week les. Je kunt privéles volgen of in duo of trio, als er voldoende leerlingen zijn met een vergelijkbare leeftijd en ervaring. Elke leerling betaalt dan voor 20 minuten. Krijg je bijvoorbeeld als duo les? Jullie les duurt dan 40 minuten. 

Volwassenen (vanaf 21 jaar)

Voor onze volwassen cursisten hebben we knipkaarten van 10 of 20 lessen van 30 minuten. De frequentie van de lessen kun je samen met de docent bepalen: bijvoorbeeld wekelijks, om de week, of misschien maandelijks. Als volwassen cursist kun je natuurlijk ook kiezen voor een gezamenlijke les. 

Tarieven overige cursussen en workshops

De prijzen van alle andere cursussen en workshops vind je bij de cursusomschrijving op deze website en in onze brochure. 

Tip: start met een proefles!

Je kunt voor onze muzieklessen op elk moment van het jaar één gratis proefles volgen. Om een proefles aan te vragen of meer informatie te krijgen de proeflessen, kun je contact opnemen met onze administratie. 

Gezinskorting voor kinderen

Als er meerdere kinderen uit één gezin muziekles krijgen, is er voor het tweede (derde/vierde/….) kind 5% korting. De korting is voor cursisten tot 21 jaar en wordt gegeven over de goedkoopste cursus. De korting geldt alleen voor onze jaarcursussen. 

Instrument huren

Je kunt via ons ook instrumenten huren. Als je aan het eind van het jaar het instrument wilt houden, gaan de huur en borgsom die je hebt betaald van de aankoopprijs af. Je kunt een instrument ook direct aanschaffen met een betaling in termijnen. 

Financieel steuntje in de rug via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wij vinden dat iedereen muziekles moet kunnen krijgen. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland betaalt voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is, het lesgeld voor een muziekschool, sportclub of andere creatieve lessen. De leerkracht op school, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam kan deze aanvraag voor je in gang zetten.