Gitaar Elektrisch

Jeroen Lely

Dinsdag, Woensdag

39

Als je elektrische gitaar wilt leren spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden om dit te doen. Kan je nog geen gitaar spelen dan is het misschien handig om dit eerst te leren. In principe is het bespelen van een instrument niet heel lastig. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig om het gitaarspelen te leren. Je zal vaak met je instrument bezig moeten zijn en dus veel moeten oefenen, liefst dagelijks. Wat bij een elektrische gitaar extra lastig kan zijn, zijn dus de metalen snaren en de kleine ruimte tussen de frets. Als je hier aan gewend raakt dan merk je daar niets meer van.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Tarieven en lesvormen

Jeugd
Leerlingen krijgen de eerste drie jaar groepsles. Wij proberen groepjes te maken van twee of drie leerlingen die elk 20 minuten ‘inbrengen’. Vanaf het vierde jaar kan worden gekozen voor individuele les (25 minuten). Vanaf het 6e jaar kan worden gekozen voor les eens in de 14 dagen.

Volwassenen kunnen zich uitsluitend aanmelden voor een knipkaart. Uitgezonderd leerlingen van der plaatselijke muziekverenigingen. Deze krijgen op dezelfde wijze les als de jeugd.