Kinderkunst Atelier 6 t/m 8 jaar

Annette Jonker

Vrijdag

10

In deze cursus staat vrij en onbevangen werken en expressie voorop. In de lessen bieden we teken- en schildermaterialen, klei, materialen uit de natuur en gebruikte materialen aan om zelf mee te werken. De creativiteit die van nature in kinderen zit, stimuleren we door de kinderen zelfontdekkend aan de slag te laten gaan, afgewisseld met opdrachten van de docent.

Docent Annette: “Na mijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam Tehatex, met als hoofdvakken tekenen en schilderen, heb ik eerst op een middelbare school lesgegeven. Daarna heb ik als kunstenaar in de kinderopvang gewerkt, o.a. vanuit de methode ‘Reggio Emilia’. Het werken vanuit die methode geeft kinderen ruimte om zich te ontwikkelen als persoon. Ik blijf het leuk vinden om kinderen te zien ontdekken en experimenteren met materialen en ze daarin te begeleiden.”

Er is een max van tien deelnemers voor deze cursus. 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Kinderkunst € 93,00

Let op!

Dank voor uw aanmelding, wij gaan daar mee aan de slag. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging  op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om de cursus te starten.