Tekenen & Schilderen Beginners

Fennanda Eleveld

Dinsdag

14

Deze cursus is prima als je wilt beginnen met tekenen en schilderen, maar ook als je jezelf als beginnend kunstenaar verder wilt ontwikkelen.

Je leert werken met verschillende materialen en technieken zoals houtskool, pastel, aquarel en acryl en collage. Je maakt kennis met een aantal veel voorkomende beeldaspecten, die binnen de beeldende kunst belangrijk zijn zoals vorm, compositie, toonwaarde en kleur.

Door verschillende spannende en uitdagende opdrachten met steeds een ander onderwerp, ontdek je waar jouw talenten liggen en vooral waar je plezier in hebt.

Je laat je inspireren door je medecursisten en leert heel veel door de intensieve begeleiding van de docente. Er wordt binnen een opdracht gewerkt vanuit klassieke kaders als portret, landschap,  vanuit materiaal en techniek, of vanuit een vrijer kader. Voorbeelden uit de beeldende kunst worden tijdens de lessen ingezet om meer inzicht in materialen en technieken te krijgen en in het leren beleven van kunst.

Na iedere les wordt het gemaakte werk zorgvuldig bekeken en uitgebreid gezamenlijk besproken.

Tekenen-Schilderen-Fennanda

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Tekenen & Schilderen Beginners € 251,75

Let op!

Dank voor uw aanmelding, wij gaan daar mee aan de slag. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging  op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om de cursus te starten.