Tekenen & Schilderen gevorderden

Fennanda Eleveld

Dinsdag

14

Deze cursus is voor mensen met ruime ervaring in het tekenen en schilderen.

De aangeboden opdrachten zijn uitdagend en creatief en leren je nieuwe kanten van jezelf ontdekken en bestaande talenten verder ontwikkelen.

Al werkend ontdek je tijdens deze lessen waar je sterke kanten liggen, welke stijl bij jou past en waar je plezier in hebt. Je laat je inspireren door het werk van medecursisten en door (bekende en minder bekende) voorbeelden uit de beeldende kunst.

In de cursus werken we met verschillende materialen en technieken zoals houtskool, krijt, pastel en diverse schildertechnieken. Ook gemengde technieken worden aangeboden. Bij elke opdracht kan men zichzelf laten inspireren en wordt iedereen naar behoefte individueel begeleid.

Na iedere les wordt het gemaakte werk zorgvuldig bekeken en uitgebreid gezamenlijk besproken.

De groep bestaat voor een groot deel uit ‘vaste’ serieuze deelnemers, die op de dinsdagochtend onder begeleiding van de enthousiaste docente hun creatieve kanten ontwikkelen en uitwisselen over hun gemaakte werk. Binnen deze leuke groep is natuurlijk nog plek voor andere gemotiveerde kunstenaars.

kunst tekenen

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Tekenen & Schilderen Beginners € 251,75

Let op!

Dank voor uw aanmelding, wij gaan daar mee aan de slag. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging  op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om de cursus te starten.