Corso Bioscoop biedt een unieke filmervaring met zalen die plaats bieden aan zowel intieme als grotere gezelschappen, met respectievelijk 162 of 62 comfortabele stoelen. De bioscoop staat bekend om zijn geavanceerde audiovisuele mogelijkheden, waardoor bezoekers kunnen genieten van hoogwaardige projecties en indrukwekkend geluid.

Wat Corso onderscheidt, is het gebruik van eigen materiaal, waardoor ze flexibiliteit en controle hebben over de filmervaring die ze bieden. Daarnaast beschikt de bioscoop over een uitgebreide catalogus voor filmeducatie, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor educatieve doeleinden.

Met een selectie van de meest actuele films van het moment en de mogelijkheid om specifieke titels op aanvraag te tonen, zorgt Corso Bioscoop voor een gevarieerd en dynamisch programma dat aan de wensen van het publiek voldoet.

Wat betreft de kosten hanteert Corso Bioscoop een transparant beleid. De tarieven bestaan uit een combinatie van huur voor specifieke dagdelen en de vereiste kosten voor de rechthebbenden van de getoonde films. Deze kosten zijn altijd op aanvraag, waardoor de bioscoop een op maat gemaakte ervaring kan bieden die past bij de behoeften van de klant.

 

Naam: Corso

Discipline: Bioscoop

Naam educatiemedewerker: Erik Weel

Schooltype: PO VO 

Website: www.Corsobioscoop.nl