Hoorn

Henk Veldt

Maandag

39

De hoorn is een koperen blaasinstrument. Het is een prachtig instrument met een warme toon. Net als een trompet of trombone kun je de hoorn vinden in verschillende soorten orkesten, maar het instrument onderscheidt zich door de mooie ronde klanken en het geweldige geluid!
Je kunt als je tussen 8 en 10 jaar oud bent al beginnen te leren spelen op een hoorn! Als je nog erg klein bent, kun je starten op een kinderhoorn (compacter model) en later door naar een grotere. Het leukst is natuurlijk samen muziek maken en daarvoor kun je je bij een muziekvereniging inschrijven en al snel in een klein orkestje samenspelen!

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Tarieven en lesvormen

Jeugd
Leerlingen krijgen de eerste drie jaar groepsles. Wij proberen groepjes te maken van twee of drie leerlingen die elk 20 minuten ‘inbrengen’. Vanaf het vierde jaar kan worden gekozen voor individuele les (25 minuten). Vanaf het 6e jaar kan worden gekozen voor les eens in de 14 dagen.

Volwassenen kunnen zich uitsluitend aanmelden voor een knipkaart. Uitgezonderd leerlingen van der plaatselijke muziekverenigingen. Deze krijgen op dezelfde wijze les als de jeugd.