Keramiek handvormen

Ingrid Mol

Dinsdag

38

Keramiek is een materiaal dat al eeuwen wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van serviesgoed tot keramische kunstwerken en van sanitair tot architectuur: keramiek is wijdverspreid, overal en onmisbaar. Het is een bijzonder materiaal en toch ook heel gewoon.
Modder of klei vind je gewoon bij je in de buurt en als je het zuivert, kun je het bakken en wordt het keramiek.

KERAMIEK OP DINSDAG laat je kennismaken met klei. Deze cursus is voor iedereen die de vele mogelijkheden van het werken met klei wil ontdekken. Je leert hoe je op verschillende manieren objecten kunt opbouwen en hoe je je ideeën kunt visualiseren. We gaan werken met platen, opbouwen in ringen en massief werken. Je leert verschillende technieken om de keramiek te kleuren, zoals het werken met glazuur, oxides en engobes. Daarnaast ga je je eigen beeldtaal ontwikkelen. Naast de gegeven opdrachten maak je vrij werk en word je individueel begeleid bij het realiseren hiervan.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Keramiek Handvormen € 265,00

Let op!

Dank voor uw aanmelding, wij gaan daar mee aan de slag. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging  op het moment dat er voldoende deelnemers zijn om de cursus te starten.