Klarinet

Peter Brouwer

Maandag, Donderdag

39

Iedereen vanaf ongeveer 8 jaar (je moet wel je tanden hebben gewisseld) kan bij Toonbeeld van Peter Brouwer les krijgen op de klarinet. Een instrument dat erg veelzijdig is en in vele muziekstijlen voorkomt. Onder andere in klassieke muziek, jazz-, klezmer- en zelfs popmuziek!

Samenspelen, in een orkest, met andere klarinetten of in een groepje met andere muziekinstrumenten, is dan ook goed mogelijk en als je regelmatig studeert, kun je daar al snel mee beginnen. Leerlingen die in september starten, kunnen na enkele maanden al verschillende Sinterklaas- en Kerstliedjes spelen.
Natuurlijk wordt er rekening gehouden met welke muziek je leuk vindt. Er is in de winkel veel te vinden, met of zonder begeleidings-CD.

Peter Brouwer speelt vanaf zijn 9e klarinet. Eerst in een harmonie-orkest en na zijn opleiding aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam in verschillende orkesten en combo’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Tarieven en lesvormen

Jeugd
Leerlingen krijgen de eerste drie jaar groepsles. Wij proberen groepjes te maken van twee of drie leerlingen die elk 20 minuten ‘inbrengen’. Vanaf het vierde jaar kan worden gekozen voor individuele les (25 minuten). Vanaf het 6e jaar kan worden gekozen voor les eens in de 14 dagen.

Volwassenen kunnen zich uitsluitend aanmelden voor een knipkaart. Uitgezonderd leerlingen van der plaatselijke muziekverenigingen. Deze krijgen op dezelfde wijze les als de jeugd.