Mindful tekenen

In deze cursus neemt Fennanda Eleveld je mee in het mindful tekenen en wat het doet met ons bewustzijn.  Dit is een fijne oefening voor iedereen die zijn of haar hoofd wil leegmaken, in het nu wil zijn en contact wil maken met iets dat groter is dan onszelf.

Na een lange dag werken kan het heerlijk zijn om het denken en weten en ons dagelijks doen en laten even los te laten en je aandacht te richten  op tekenen als een vorm van meditatief gewaar zijn. We gebruiken tijdens het tekenen op natuurlijke wijze onze intuïtie en openen alle zintuigen: kijken, voelen, luisteren, waarnemen.

Het tekenen zelf  kan direct, intiem, scherpzinnig, verrassend en confronterend zijn. Tekenen is een manier om dat wat zichtbaar is te verbinden aan dat wat voelbaar is. Tekenen kan een heel klein of groot gebaar zijn en tevens als fysieke gewaarwording worden beleefd. Het wordt in deze korte cursus ook een  manier om ruimte te geven, te zien en te ervaren. En natuurlijk gaan we in deze tekencursus onszelf verrassen in het creëren van eigenzinnige, authentieke tekeningen.

Fennanda Eleveld is Beeldend Kunstenaar / docent. Als meditatie instructeur heeft ze vaak gewerkt met mindfulness oefeningen.

Cursusinformatie
Fennanda Eleveld

Donderdag

4

Aanmelden voor deze cursus!

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Mindful Tekenen € 109,00