Trombone

Henk Veldt

Maandag

39

De trombone is familie van de trompet en wordt ook wel schuiftrompet en soms zelfs schuiftrombone genoemd. De trombone kom je in symfonieorkesten en harmonie- en fanfareorkesten tegen, maar ook in jazz en zelfs hiphop. Trombone leren spelen is net zo moeilijk (of makkelijk) als andere muziekinstrumenten leren bespelen. Het enige verschil: om hoge tonen te kunnen bereiken moet je de trombone wel ver kunnen uitschuiven. Dat betekent dus dat je een paar lange armen nodig hebt. Ben je jong en zijn je armen nog net iets te kort? Geen probleem, want dan start je op een zogenaamde ‘kindertrombone’. Deze trombone heeft de lengte van een gewone (alt- of tenor)trombone, maar gebruikt slechts een deel van de schuif.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Tarieven en lesvormen

Jeugd
Leerlingen krijgen de eerste drie jaar groepsles. Wij proberen groepjes te maken van twee of drie leerlingen die elk 20 minuten ‘inbrengen’. Vanaf het vierde jaar kan worden gekozen voor individuele les (25 minuten). Vanaf het 6e jaar kan worden gekozen voor les eens in de 14 dagen.

Volwassenen kunnen zich uitsluitend aanmelden voor een knipkaart. Uitgezonderd leerlingen van der plaatselijke muziekverenigingen. Deze krijgen op dezelfde wijze les als de jeugd.