Claudia Veenstra

Ik kom uit Amsterdam Noord. In 1986 kwam ik naar Alkmaar om mijn opleiding aan het conservatorium te gaan volgen en ik ben daarna nooit meer uit Alkmaar weggegaan.

​Naast mijn Conservatoriumdiploma met specialiteit blokfluit heb ik het Gehrelsdiploma voor Algemene Muzikale Vorming gehaald. Dit geeft mij de bevoegdheid om muzieklessen te geven aan kinderen vanaf 4 tot 12 jaar.

In 1997 haalde ik daarnaast ook nog het diploma Muziek op Schoot, wat mij de mogelijkheid geeft om muziekles te geven aan baby’s vanaf 9 maanden tot 4 jaar oud.

In 2016 haalde ik ook een certificaat Cultuurdocent Speciaal Onderwijs, dat mij bevoegd maakt om ook op scholen die speciaal onderwijs geven ook muzieklessen te kunnen geven.

Het plezier van de lessen ligt voornamelijk in de mogelijkheid dat ik de kinderen écht te zie voor wie ze zijn.

Of je nu bij mij een kindercursus komt volgen of blokfluitlessen volgt, of ik voor de basisschoolklas sta om een musical met groep 8/klas 6 of muziek te maken met kleuters,  ik zal altijd naar de mogelijkheden van jou kijken en je stimuleren om het beste uit jezelf te halen en vooral veel plezier in muziek te krijgen!

Bekijk hier de website van Claudia.

Deze docent geeft de volgende lessen


 

1100

Blokfluit

38

Dinsdag

Toonbeeld Geesterhage

Meer informatie

1212

BlokfluitXplosie

38

Zaterdag

Toonbeeld Geesterhage

Meer informatie

1230

Instrumentensafari

10

Dinsdag

Toonbeeld Geesterhage

Meer informatie