HaFaBra-opleiding (voor leden van muziekverenigingen)
Ha(rmonie)-Fa(nfare)-Bra(ssband)

Toonbeeld verzorgt voor de plaatselijke muziekverenigingen de HaFaBra opleiding. Deze opleiding volgt het Landelijk Raamleerplan en toetst leerlingen via examinering. De leden van de muziekverenigingen kunnen door de docenten van Toonbeeld worden opgeleid en begeleid om de examens A t/m D af te leggen. Lessen kunnen worden gevolgd op Saxofoon, Klein- en Groot koper, Hoorn, Slagwerk, Klarinet en Dwarsfluit.

Inschrijven


Voor (nieuwe) leden van Emergo gelden voor het seizoen 2018 - 2019 de volgende tarieven:

CursusJeugd tot 21 jaarVolwassenen incl. BTW (vanaf 21 jaar)
Blazersklas 15 lessen€ 131,00n.v.t.
Blazersklas vervolg* 15 lessen€ 131,00n.v.t.
39 lessen van 20 minuten
(1e drie jaren)
€ 677,00€ 819,20
39 lessen van 25 minuten
(1e drie jaren)
€ 876,00€ 1060,00
39 lessen van 25 minuten
(vanaf 4e jaar)
€ 725,00€ 877,25
39 lessen van 30 minuten€ 914,00€ 1106,00

* Deze tarieven gelden bij minimaal 3 leerlingen

Blazersklas Woensdag

vanaf 7 jaar

Docent: Pauline van Schagen
cursusnr. 35
woensdagmiddag 15 lessen, € 131,00


Muziek maken is het mooiste wat er is. Vroeger klonk er veel muziek bij ons thuis: mijn moeder zong, mijn zus speelde saxofoon en er werd veel muziek gedraaid. Op de basisschool waren de muzieklessen mijn favoriete lessen en dat bleef zo op de middelbare school. Ik kreeg zelf pianoles, speelde basgitaar, gitaar en ik zong graag. Op het conservatorium ben ik docent muziek geworden en ik heb daar ook trompet leren spelen. Na een tijd met Amsterdamse pubers als muziekdocent te hebben gewerkt wil ik nu graag weer lesgeven aan jongere kinderen. Inmiddels speel ik ook met veel plezier blokfluit. Muziek maken met een groep mensen vind ik erg gaaf en het maakt me blij. Dit wil ik de leerlingen van de blazersklas van Emergo ook graag laten ervaren! Tijdens de cursus periode zullen de kinderen ook kennis maken met de andere muziekinstrumenten uit het fanfare orkest. Een overstap op bugel, trompet, hoorn, bariton, trombone, slagwerk en saxofoon is een eventueel vervolg op deze cursus. De cursus bestaat uit 15 lessen van 40 minuten in een groepje van max. 6 kinderen. De lessen worden gepland op de woensdagmiddag.
Minimum leeftijd is 7 jaar. Inbegrepen bij deze cursus zijn een fluit, lesboek en muzieklessenaar welke tijdens de eerste les worden uitgereikt.
Bij voldoende aanmeldingen starten wij nieuwe groepen.
Blazersklas vervolg

cursusnr. 35A
Docent: Pauline van Schagen
woensdagmiddag 15 lessen, € 131,00


Blazersklas deel 3

cususnr. 35B
Heb je een blazersklas gedaan en wil je nog niet overstappen op een ander instrument? Dan kun je doorgaan met de Blazersklas deel 3. We gaan verder waar we zijn gebleven en je leert nog meer!

Inschrijven

Slagwerkklas

vanaf 7 jaar

Docent: Floris van Tol
cursusnr.
vrijdagmiddag 10 lessen, € 75,00


Van pauken tot xylofoon, van de marimba tot de grote trom: dit zijn allemaal instrumenten die veel aantrekkingskracht hebben op kinderen. Daarom worden de krachten gebundeld met Floris van Tol, slagwerkdocent bij Toonbeeld: na de zomervakantie start een slagwerkklas. De cursus bestaat uit 10 lessen op de vrijdagmiddag, waarbij de instrumenten, de noten en de ritmes op een leuke manier voorbij komen. De kosten zijn 75 euro, uitgaande van een groep van 4 tot 10 kids (vanaf 7 jaar).

Inschrijven