Wat is er leuker dan samen muziek maken? Op een instrument of in een zanggroep, het kan allemaal bij Toonbeeld!

Kids Voice

9-12 jaar

Docent: Marieke Zondervan       
Maandag 15.30 – 16.30 uur
Cursusprijs € 64,00
Instroom 6 maart (16 lessen)

Zing je overal, de hele dag en wil je meer liedjes en techniek leren? Lijkt het je bovendien leuk om samen met leeftijdsgenootjes te zingen? Sluit je dan aan bij Kids Voice, het kinderkoor van Castricum. De lessen worden gegeven door docent en dirigent Marieke Zondervan. In de lessen ga je aan de slag met Nederlands- en Engelstalige bekende nummers, van bijvoorbeeld Miss Montreal, Adele, Ed Sheeran, Justin Bieber en Freek & Suzan. Je leert de basis van zangtechniek en podiumpresentatie en je leert zowel solo als meerstemmig zingen met je medecursisten.

21+ Voice

21+ koor (leeftijd vanaf 21 jaar)

Docent: Marieke Zondervan       
Maandag 19.30 – 20.30 uur
Cursusprijs € 90,00
Start 3 april (9 lessen)

Het nieuwe koor voor jong volwassenen repeteert wekelijks onder leiding van dirigent en zangdocent Marieke Zondervan. Hier zing je de leukste songs en leer je van alles over zangtechniek en samenzang. 

21 Voice is een koor van de cursisten zélf. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Laat de docent weten wat jij wilt zingen en leren én initieer zelf mogelijke optredens.

Tijdens het UITFestival op 17 juni geeft 21 Voice een eerste performance. Zing je mee? We hebben jouw stem nodig om de meerstemmigheid nog luider te laten klinken!