OPEN DAG 8 JUNI

Het is zover! Op zaterdag 8 juni tussen 11.00 en 14.00 uur opent Toonbeeld haar deuren voor de jaarlijkse Open Dag. Tijdens de Open Dag laten wij je zien wat Toonbeeld te bieden heeft aan muziek, beeldende kunst en theater. Ben je beginner of ervaren, piepjong of net wat minder jong: voor iedereen is iets leuks en uitdagends te doen en ontdekken.

Je kunt naar hartenlust de diverse instrumenten uitproberen en bespelen en kennismaken met de docenten van de muziekschool. Of je nu al een tijdje bezig bent en je vaardigheden wilt perfectioneren of juist nog helemaal geen ervaring hebt, alleen wilt spelen of in een orkest: er is altijd een passende muziekcursus of workshop.

Zelf aan de slag tijdens de Open Dag

De vakdocenten beeldende kunst staan klaar om je alle ins en outs te laten zien. Ze vertellen je graag over o.a. schilderen, tekenen en keramiek. Hier kun je zelf aan de slag met verschillende technieken en materialen om zo jouw creatieve talenten te ontwikkelen. Ontdek je graag hoe het is om in het theater te staan en op een podium je grenzen te verleggen en emoties te uiten? Dan is er volop de gelegenheid om te ontdekken wat bij jou past. Kleuters kunnen op instrumentensafari gaan en kinderen kunnen zingen, dansen en acteren in de musicalworkshops.

Optredens en exposities

Natuurlijk laten cursisten en docenten van Toonbeeld zich tijdens de Open Dag ook zien en horen. Je vindt ze op verschillende plekken in en rond het gebouw. Niet alleen met optredens, maar ook met exposities. De beeldende vakdocenten geven een demonstratie van hun werk op muziek, dat mag je niet missen! 

Met zoveel leuke activiteiten mag je de Open Dag van Toonbeeld op zaterdag 8 juni niet missen! Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met alles wat hét kunstencentrum van Castricum te bieden heeft op het gebied van muziek, beeldende kunst en theater. Tot zaterdag 8 juni!

Delen op social media

Vond je dit interessant?

Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere gebeurtenissen. 

Andere berichten