Wat is er leuker dan samen muziek maken? Op een instrument of in een zanggroep, het kan allemaal bij Toonbeeld. Er is een ruime keus! Samenspel kost voor leerlingen € 30,00 en voor niet leerlingen € 100,00. De samenspelgroepen worden georganiseerd door de docenten en starten in september.

Popworkshop

jeugd

       
maandag en vrijdag, 17.45 – 18.45 uur
Eenmaal per twee weken
Docent: Mark van der Werf 
€ 100,00 als 2e cursus € 30,00

Voor de gevorderde leerlingen lichte muziek van toonbeeld is er de POPWORKSHOP.
In de popworkshop leer je onder begeleiding van een docent samenspelen en improviseren.
We spelen allerlei popnummers en alle instrumenten zijn welkom. Ook wordt er gewerkt aan je podiumpresentatie aan de hand van de belangrijkste
‘do’s & don’ts’. Een aantal keren per jaar treden we op, tijdens de Open Podia of op een Open Dag of andere
activiteit in en rondom Cultureel Centrum Geesterhage. Al met al dus superleuk en heel leerzaam. Voelt dit als écht iets voor jou? Kom een keertje met ons meedoen!

Junior Ensemble "The Art Band"

jeugd

    
Woensdag 15.00 – 15.30 uur
Docent: Laura Lotti   
€ 100,00 als 2e cursus € 30,00

Ben je net begonnen op je instrument en wil je met andere muzikanten spelen? Doe dan mee met het junior ensemble THE ART BAND.
We hebben een heel gevarieerd repertoire: van klassieke muziek tot wereldmuziek en popmuziek. Samen muziek maken bevordert je muzikale ontwikkeling en wij raden dit ensemble daarom van harte aan!

Samen Musiceren

jeugd

 
Vrijdag, om de week 18.30 – 19.15 uur.
Docent: Jussi Paananen       
€ 100,00 als 2e cursus € 30,00

SAMEN MUSICEREN biedt een leuke mogelijkheid om muziek te maken samen met andere leerlingen en de diverse instrumenten die zij bespelen. Je maakt kennis met bekende klassieke muziek, de laatste hits en beroemde filmmuziek. We treden ook op, binnen en buiten Toonbeeld Geesterhage.
Deze cursus is voor alle muzikanten een leuke en leerzame toevoeging aan de reguliere lessen.

Slagwerkgroep

jeugd

Vrijdag 17.45 – 18.45 uur
Eenmaal per twee weken
Docent: Mark van der Werf        
€ 100,00 als 2e cursus € 30,00

Voor de drummers en slagwerkers die graag samen muziek maken is er de SLAGWERKGROEP. Het hele jaar door werken we aan zelf gecomponeerde stukken waarin creativiteit, improvisatie, verschillende stijlen en ritme centraal staan. Je eigen inbreng erg belangrijk. We componeren gezamenlijk eigen werk, dus laat je fantasie vooral de vrije loop!
Een aantal keren per jaar treden we op, bijvoorbeeld tijdens een Open Podium, Open Dag of een andere activiteit in en rondom Cultureel Centrum Geesterhage. Voel je je geïnspireerd om mee te doen aan de slagwerkgroep? Kom gewoon een keertje langs en doe mee.