Wij vragen u deze site regelmatig in de gaten te houden in verband met aanpassingen vanwege het Corona-virus. De tijden kunnen mogelijk worden aangepast evenals het aantal voorstellingen op een middag.

De Piraten van kamer 16

kindervoorstelling 4+

De Piraten van kamer 16
zondag 31 oktober 2021
aanvang: 15.00 uur

DE PIRATEN VAN KAMER 16 (4+)

Ahoi Landrotten en Zeeschuimers! Heer Otto speelt, na het succes van ‘Boer Boris’ en ‘Ridder Florian’, een gloednieuw theateravontuur: ‘De Piraten van kamer 16’!
Er zit een piratenfamilie in Hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterrenhotel? Voor Pep is het één grote ontdekkingstocht. Hij heeft nog nooit een eigen kamer gehad of met mes en vork gegeten. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt van de ene verbazing in de andere. Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt! De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Alles moet precies zo blijven zoals het was. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar?
Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit! Ga mee op avontuur in deze humoristische en muzikale familievoorstelling.
Geschikt voor avonturiers vanaf 4 jaar.

De voorstelling vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt € 12,50.

Een ober van niks

kindervoorstelling 4+

Een ober van niks
zondag 3 april 2022
aanvang: 15.00 uur

‘Een ober van niks’ (4+) is een muzikale voorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp, uitgegeven door Ploegsma, Amsterdam.
Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wilde niet lukken. Alles ging altijd verkeerd.
Hij struikelde en duikelde, knoeide en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond.
Zachtjes mompelde hij dan “sorry” en deed nog beter zijn best. Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad op: “Wat een prutsober!” Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel?

“Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid.”- Albert Einstein
De voorstelling vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt € 12,50.