Voorstellingen

Wij vragen u deze site regelmatig in de gaten te houden in verband met aanpassingen vanwege het Corona-virus. De tijden kunnen mogelijk worden aangepast evenals het aantal voorstellingen op een middag.Zirkoes Fantaztika


Zirkoes Fantastika
zondag 31 oktober
aanvang: 15.00 uurEen fysieke, muzikale en humoristische voorstelling over missen. Van iets dat je kwijt bent tot het gemis van je moeder.
Hooggeëerd publiek! Theatergroep Heer OTTO komt wederom met een intieme en verrassende voorstelling. Geschikt voor alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar. Dus licht uit en spot aan! Welkom in de piste!

Wat een drukte op het veld achter de school. Gekloink van buizen, mensen die lallen en staat daar nou een lama? Door de geur van verse popcorn en zaagsel weet je het zeker: Het circus is in de stad!

In de tent maken Bibi en Maximo zich klaar voor de grote show van vanavond. Al wil het bij Maximo niet erg lukken. Hij is steeds alles kwijt. Per ongeluk laat hij ook het konijn van Bibi verdwijnen. Ineens is het optreden niet zo belangrijk meer. Bibi is ontroostbaar. Van haar hoeft het doek vanavond niet op… Wat moeten ze nu? Een fysieke, muzikale en humoristische voorstelling over missen.
De voorstelling vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt € 12,50.

Een ober van niks


Een ober van niks
zondag 13 maart
aanvang: 15.00 uur‘Een ober van niks’ (4+) is een muzikale voorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp, uitgegeven door Ploegsma, Amsterdam.
Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wilde niet lukken. Alles ging altijd verkeerd.
Hij struikelde en duikelde, knoeide en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond.
Zachtjes mompelde hij dan “sorry” en deed nog beter zijn best. Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad op: “Wat een prutsober!” Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel?

“Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid.”- Albert Einstein
De voorstelling vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt € 12,50.