Voorstellingen

Vanwege het feit dat wij op dit moment niet weten wat de gevolgen vanwege Covid-19 zullen zijn voor onze voorstellingen betreft dit een overzicht onder voobehoud.

Tarzan in theater Koningsduyn

kaartjes die waren aangeschaft voor de vanwege corona geannuleerde voorstelling van 5 april blijven geldig.
Op zondag 30 augustus 2020 om 15.30 uur verandert Theater Koningsduyn in Castricum in de jungle waar de tienjarige Tarzan een groot avontuur beleeft.
In deze prachtige poppentheatervoorstelling wordt het verhaal vertelt van een gorillamoeder die zich ontfermt over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het de naam Tarzan. Dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle, op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen. En dan komt er een zeer verrassende aap uit de mouw!
Jane wordt gespeeld door Ila van der Pouw; de dieren en later ook de mensen zijn allemaal erg goed gemaakte poppen. Van der Pouw bespeelt die zelf door haar arm of hand in hun rug of hoofd te schuiven. Dat doet ze erg goed. Ze geeft de poppen haar eigen stem en niemand heeft door dat ze zelf praat en niet de poppen.
Een voorstelling over wie je bent, waar je thuishoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen. Ila van der Pouw verbaast al jaren haar publiek van Stadskanaal tot Shanghai met de schijnbaar moeiteloze wijze waarop zij haar expressieve poppen tot leven laat komen. Met 'Tarzan' bewijst zij opnieuw tot de top van het Nederlandse poppenspel te behoren. 'Tarzan' is voor kinderen vanaf 6 jaar, hun ouders en grootouders.

De voorstelling vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.30 uur en de toegang bedraagt € 8,50.