Cello

39

Anne geeft celloles aan kinderen vanaf 5 jaar tot conservatorium niveau. Ook volwassenen zijn welkom.

De lessen
Het lestempo wordt afgestemd op de leerling. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn de houding, techniek, muzikaliteit en samenspelen.
Er wordt naar gestreefd om een muzikale opleiding te bieden van een zo hoog mogelijk niveau. Daarom wordt er naast alle aspecten van het cellospel ook gewerkt aan noten lezen, van blad lezen, gehoortraining en muziektheorie. In elke les staat het muziek maken centraal.

Samenspelen
Veel leerlingen gaan na een tijdje ook samenspelen met anderen, bijvoorbeeld in een jeugdorkest in de omgeving. Zo leren zij leeftijds-genootjes kennen die ook een instrument bespelen en wordt muziek nog meer een vast onderdeel van hun leven. Leerlingen spelen/ speelden o.a. in de Fancy Fiddlers en Jonge Strijkers Nederland.
Ook voor studenten en volwassenen zijn er orkesten van verschillende niveaus.

Voorspelen
Daarnaast organiseer ik minimaal twee keer per jaar een voorspeel-oefening waarop al mijn leerlingen spelen. Op deze manier leren zij van het begin af aan om op te treden voor publiek.

Concoursen
Gemotiveerde leerlingen doen regelmatig mee aan concoursen om een doel te hebben om naar toe te werken en zichzelf uit te dagen.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Tarieven en lesvormen

Jeugd
Leerlingen krijgen de eerste drie jaar groepsles. Wij proberen groepjes te maken van twee of drie leerlingen die elk 20 minuten ‘inbrengen’. Vanaf het vierde jaar kan worden gekozen voor individuele les (25 minuten). Vanaf het 6e jaar kan worden gekozen voor les eens in de 14 dagen.

Volwassenen kunnen zich uitsluitend aanmelden voor een knipkaart. Uitgezonderd leerlingen van der plaatselijke muziekverenigingen. Deze krijgen op dezelfde wijze les als de jeugd.