DWARSFLUITLES MET ANKE BURINGA

Af en toe zet een van onze docenten de deuren van het leslokaal even open, zodat we even mee kunnen kijken in de les. Dit keer kijken we even hoe dwarsfluitdocente Anke Buringa aan het werk is met haar leerlingen.

Wij hebben dwarsfluitlessen voor jong en ouder, beginnend of gevorderd. Een goede leeftijd om te beginnen met de dwarsfluit is vanaf 8 a 9 jaar. Dan zijn ook je armen lang genoeg om de fluit vast te houden! Ben je benieuwd of dwarsfluitles iets voor je is? Je kunt bij ons altijd een proefles inplannen: neem daarvoor even contact met ons op.

Als je nog iets te jong bent om de dwarsfluit te bespelen, kun je ook een kijkje nemen bij onze Blazersklas. Kinderen vanaf 7 jaar leren in de Blazersklas met een blokfluit de muzikale basis: je leert al wat noten lezen, samen muziek spelen en hoe je verschillende muziekstijlen herkent. De Blazersklas is een hele goede voorbereiding op de dwarsfluitlessen.

Voor volwassenen hebben we de Opfriscursus Dwarsfluit. Deze cursus is speciaal voor iedereen die de dwarsfluit heeft laten verstoffen, maar wel zin heeft om het spelen weer op te pakken!

Comments are closed.